28 / 04 / 2024

Akbank'tan büyük fırsat için son 30 saat! Başvuranlar 30 bin TL faizsiz krediyi kemiksiz olarak alıyor! 

Akbank'tan büyük fırsat için son 30 saat! Başvuranlar 30 bin TL faizsiz krediyi kemiksiz olarak alıyor! 

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank başvuru yapanlara 30 bin TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sunuyor. İşte Akbank'ın faizsiz kredi kampanyası ile ilgili detaylar...



Borcu olanların ya da nakite sıkışanların beklediği müjde Akbank'tan geldi. En çok tercih edilen bankalar arasında yer Akbank, faizsiz kredi ve sıfır faizli taksitli nakit avans veriyor. Söz konusu faizsiz para için son tarih 29 Şubat olarak açıklandı. 

30 saat içerisinde başvuru yapanların 30 bin TL'ye kadar faizsiz para alacağı kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi ve nakit avans sunuluyor. Başvuruların yarın sona ereceği kampanyada 30 bin liraya kadar nakit para desteği sıfır faizli olarak veriliyor. 

Akbank'tan faizsiz olarak kredi çekmek isteyenlerin konu ile ilgili olarak başvurularını tamamlamaları için son tarih 29 Şubat. 

Akbank tan büyük fırsat için son 30 saat! Başvuranlar 30 bin TL faizsiz krediyi kemiksiz olarak alıyor! 

AKBANK FAİZSİZ KREDİ VE SIFIR FAZİLİ TAKSİTLİ NAKİT AVANS ŞUBAT 2024 BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Akbank tarafından başlatılan kampanyadan 22 Ocak 2024 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirerek, “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyip sadece ilk kez ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan müşteriler yararlanabiliyor.

Söz konusu kredi başvurusu Akbank'lı Ol sürecinin tamamlanmasından sonra Akbank Mobil üzerinden yapılabilir. Mobilden Akbank'lı olan yeni müşteriler, müşteri olduktan sonra 10 gün içerisinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisine başvuru yapabiliyor. 

Söz konusu kredi talepleri Akbank tarafından değerlendiriliyor ve eğer olumlu bulunursa karşılanıyor.  Başvuruların olumlu olarak değerlendirilmesi sonrasında onaylanmış olan krediler Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’ler aracılığı ile hemen kullanılabiliyor.

Akbank tarafından sunulan faizsiz ihtiyaç kredisi paketinde maksimum kredi tutarı 10 bin Türk Lirası şeklinde açıklanırken söz konusu kredinin geri ödemesi ise 6 ay vade ile sınırlandırılıyor. 20 bin Türk Lirası faizsiz taksitli nakit avans içinde aynı koşullar geçerli olup söz konusu taksitli nakit avans yine yalnızca Akbank mobil şube uygulama üzerinden Akbank müşterisi olarak kredi kartı başvurusu yapacak olanlar tarafından kullanılabiliyor. 

 

Ev sahibi Fatmagül’ün suçu ne? dedi. Manifestosunu açıkladı

Emeklilere çifte müjde! Bayram öncesi 10 bin TL verilecek! 

En çok hangi şehirlerden ev alanlar kazandı?


Geri Dön