03 / 05 / 2024

Akbank'tan büyük müjde! 3 ay boyunca erteleyecekler

Akbank'tan büyük müjde! 3 ay boyunca erteleyecekler

Özel bankalar arasında yer alan Akbank'tan kredi arayan vatandaşlara yönelik önemli bir müjde geldi. Banka tarafından sağlanan kredilerin geri ödemesinde ciddi bir oranda erteleme sağlanacak.



Özel bankalar arasında yer alan Akbank vatandaşlara iyi oranlarda kredi imkanı sağlıyor. Akbank tarafından vatandaşlara yönelik verilen kredilerde de avantaj sağlanacak. 

Akbank geçtiğimiz yıl faizsiz 10 bin TL kampanyasına yoğun ilgi olması sebebiyle kampanya rakamını 25 bin TL’ye çıkarmıştı. Bankanın bu mevcut kampanyası halen 15 bin TL faizsiz nakit avans olarak devam ediyor. Ancak bildiğiniz üzere bu tarz kampanyalarda bankanın daha önce müşterisi olmamanız gerekiyordu. İlk defa bankaya katılanlara özel fırsatlar son dönemde revaçtayken Akbank bu kez mevcut müşterilerine de düşünerek kapsamlı bir kampanya paketi hazırladı. Bu doğrultuda Akbank 3 ay ertelemeli seçeneği ile 100 bin TL’ye kadar bayram kredisi verecek. Bu kredi ihtiyaç kredisi kapsamında değerlendirilecek. Geçtiğimiz hafta faizler açıklanmadan önce bankaların belirlemiş olduğu 50 bin TL üst limitli ihtiyaç kredi tutarlarına rağmen bu kampanyanın varlığı kafaları karıştırsa da Akbank’ın resmi websitesinde 100 bin TL’ye kadar kredi sağlanabileceği belirtiliyor. Kredi kimlere verilecek?


Geri Dön