01 / 05 / 2024

Akbank'tan çılgın kampanya! 1 Ocak 2023'te son bulacak!

Akbank'tan çılgın kampanya! 1 Ocak 2023'te son bulacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Akbank'tan şok bir açıklama geldi. Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar...



Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Akbank'tan şok bir açıklama geldi. Akbank bu ay resmi internet sitesinde dev kampanyasını paylaştı. Akbank'tan verilen bilgiye göre kampanya 30 Haziran 2023'e kadar devam edecek.

Türkiye'nin en sevilen bankaları arasında yer alan Akbank, kampanyanın bütün ayrıntılarını resmi internet sitesinde açıkladı. Kampanyanın isimi ise "Axess ile Market Alışverişlerinize 300 TL Chip-Para Fırsatı!" olarak belirlendi.

Akbank tan çılgın kampanya! 1 Ocak 2023 te son bulacak!

Akbank, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı:

Axess'le market sektöründe 400 TL ve üzeri her ikinci harcamana 60, toplamda 300 TL chip-para fırsatı! Kazanmak için hemen kampanyaya katıl! Son gün 1 Ocak.

Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön