07 / 05 / 2024

Akbank'tan dev kampanya! 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Hemen bakın! Görmedim demeyin, fırsatı kaçırmayın!

Akbank'tan dev kampanya! 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Hemen bakın! Görmedim demeyin, fırsatı kaçırmayın!

Türkiye'nin en gözde bankaları arasında yer edinen Akbank, flaş bir kampanya başlattı. Akbank, onlarca kişiye 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Peki, kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? İşte detaylar...



BEDAVA IPHONE 13 NASIL ALINIR? ÜCRETSİZ IPHONE 13 ALMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER NE?

Bedava iPhone 13 sahibi olmak için ilk olarak, Akbank mobil'i cep telefonlarınıza ya da tabletlerinize yüklemeniz gerekiyor. Bunun için Akbank müşterisi olmanız zorunlu tutuluyor. Ardından ise uygulamada yer verilen kampanyaya girip hemen katıl sekmesine tıklamalısınız.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön