07 / 05 / 2024

Akbank'tan dev kampanya! 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Hemen bakın! Görmedim demeyin, fırsatı kaçırmayın!

Akbank'tan dev kampanya! 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Hemen bakın! Görmedim demeyin, fırsatı kaçırmayın!

Türkiye'nin en gözde bankaları arasında yer edinen Akbank, flaş bir kampanya başlattı. Akbank, onlarca kişiye 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Peki, kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? İşte detaylar...



Kampanyaya katılan kişilerin sadece bir hakkı bulunuyor. Tekrar tekrar bu kampanyaya katılma şansı verilmiyor. 25 Eylül tarihine kadar başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra, yapılacak kura ile ücretsiz olarak iPhone 13 telefonunuza kavuşabileceksiniz. Bankanın resmi web sitesine göz atıldığında kampanya hakkında ayrtınlı bilgiye sahip olabilirsiniz. Kampanyaya katılmanızın ardından çekiliş noter huzurunda 5 Ekim 2022'de gerçekleştirilecek.

Bedava iPhone 13 kazanan kişiler, 7 Ekim 2022'de Takvim gazetesinde açıklanacak. Talihlilerin belirtilen adreslere ve telefon numaralarına ulaşarak detaylı bilgi alması gerekmekiyor. Eğer ücretsiz iPhone 13 kazandıktan sonra bağlantıya geçmezseniz, bedava iPhone 13 alma fırsatı elinizden alıncak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN:  www.akbank.com.tr

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön