27 / 04 / 2024

Akbank'tan flaş kampanya! Tam 4,5 milyon TL’lik Audi A6 hediye edecek! Duyanlar şaştı kaldı!

Akbank'tan flaş kampanya! Tam 4,5 milyon TL’lik Audi A6 hediye edecek! Duyanlar şaştı kaldı!

Müşteri çekmek isteyen bankalar yeni kampanyalarını da peş peşe açıklıyor. Bir banka daha tüm müşterileri şaşırtan bir kampanya başlattı, kampanya kapsamında 4,5 milyon TL'lik hediye dudak uçuklattı..



Bankalar arasındaki müşteri kapma rekabeti hız kesmeden sürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında bulunan Akbank, 2023 yılının şanslı müşterisine tam 4,5 milyon TL değerinde otomobil hediye edileceğini duyurdu. 

Söz konusu kampanya "Bu yılın şanslı Akbank Mobil kullanıcısını arıyoruz!" ifadeleri ile duyurulurken kampanya için “Hayalinizdeki araba yolda anahtarınız Akbank’ta” ifadeleri de yer aldı. 

Karar'da yer alan habere göre söz konusu bu kampanyadan hem yeni müşteriler hem de mevcut müşteriler yararlanabilecek.

Akbank tan flaş kampanya! Tam 4,5 milyon TL’lik Audi A6 hediye edecek! Duyanlar şaştı kaldı!

AKBANK'TAN DEV HEDİYE

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 4,5 milyon lira değerinde Audi A6 (2023 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Advanced S tronic) hediye edileceği açıklandı. Yine paylaşılan detaylara göre söz konusu kampanya için 16 Ekim 2023 tarihi ile 16 Ocak 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’de Senin için menüsündeki Kampanyalar ve Fırsatlar alanından “Araba Çekiliş Kampanyası”na katılım sağlanması gerekli. Ayrıca Akbank mobil ile kampanyaya katılım sağlayan müşteriler çekiliş hakkı kazandıktan sonra koşulları yerine getirip şanslarını da ikiye katlayabilecek.

AKBANK MOBİL MÜŞTERİSİ OLMAK İÇİN NE YAPILIR?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Akbank mobil müşterisi olmak isteyenlerin söz konusu çekilişe katılmak için 5 hakkı bulunuyor. Yine paylaşılan bilgilere göre kampanya ana katılım şartı Akbank Mobil üzerinden müşteri olma hakkı şeklinde belirtildi. Bu kapsamda her bir kullanıcı bir adet çekiliş hakkı kazanıyor. Ayrıca Fazla çekiliş hakkı kazanmak isteyen kişilerin yerine getirmesi gerekli olan şartlar şu şekilde:

-Akbank Mobil’den otomatik fatura talimatı verenlere 1 çekiliş hakkı
-Akbank Mobil’den manuel fatura ödeyenlere 1 çekiliş hakkı
-QR kod kullanıp ATM’lerden para çekme işlemine 1 çekiliş hakkı
-QR üretebilen POS cihazlarından QR ile ödeme yapana 1 çekiliş hakkı veriliyor.

Konut ve araç satışında yeni dönem resmen başladı! 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek!

Milyonları ilgilendiriyor! Emlak Vergisi ve ek MTV ödemeleri başladı!

Kentsel dönüşümde büyük adım! Teklif,TBMM Genel Kurulu’nda!


Geri Dön