18 / 05 / 2024

Akbank’tan geri ödemesiz 1.000 TL hediye kampanyası! Acele eden bu parayı kapacak!

Akbank’tan geri ödemesiz 1.000 TL hediye kampanyası! Acele eden bu parayı kapacak!

Akbank, yeni aya yeni kampanyalarla beraber girdi. Gezinomi ile iş birliği yaparak yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran Akbank, kampanya kapsamında bin TL hediye edileceğini açıkladı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Juzdan ile öde’ye özel Gezinomi.com internet sitesi veya Gezinomi mobil uygulaması vasıtasıyla 1 Temmuz - 31 Temmuz 2023 tarihlerinde Akbank Bireysel Kartları ile “Juzdan ile Öde” seçilerek bir kerede gerçekleştirilen ilk 10 bin TL – 19.999 TL arası tek ödeme veya taksitli işleminize 500 TL chip-para, 20 bin TL ve üzeri harcamanıza ise bin TL chip-para kazanma fırsatı ve 12 aya varan taksit olanağı sunuldu.

 Akbank’tan geri ödemesiz 1.000 TL hediye kampanyası! Acele eden bu parayı kapacak!

  • Kampanyadan faydaanabilmek amacı ile, Gezinomi internet sitesi veya mobil uygulamasında 10 bin TL ve üzeri değerdeki sepet oluşturulmasının ardından, ödeme sayfasında “Juzdan ile Öde” seçeneğini tercih ederek Juzdan uygulamasına giriş yapılması ve daha sonrasında Juzdan uygulamasında Akbank Bireysel kredi/banka kartları ile ödemenin tamamlanması gerekiyor.

  • Kampanyadan yararlanmak amacı ile Gezinomi.com internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde, ödeme seçeneği olarak “Juzdan” seçilmesi gerekiyor.

  • Gezinomi uygulamasından gerçekleştirilen harcamalarda, ödeme adımında “Juzdan ile Öde” seçilmesinin ardından Juzdan uygulamasına yönlenip şifre ile giriş yapılarak ödemenin başarılı bir şekilde tamamlanması gerekiyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Denizbank müşterilerine temmuz ayında buradan para yatacak!

Bu parayı sadece Garanti Bonus Kart müşterileri alabilecek!

Yapı Kredi’den para yağmuru! Temmuz ayına özel 500 TL hesaplara yatacak!


Geri Dön