18 / 05 / 2024

Akbank’tan ilaç gibi gelecek kampanya! Bunu yapan herkese faizsiz 10 bin TL!

Akbank’tan ilaç gibi gelecek kampanya! Bunu yapan herkese faizsiz 10 bin TL!

Akbank’tan nakit ihtiyacı olan vatandaşların ne yapacağını düşünmesine gerek kalmayacak bir kampanya haberi geldi. Akbank 10 bin liraya kadar faizsiz kredi verileceğini duyurdu. İşte detaylar...



FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASININ DETAYLARI NELERDİR?


Her zaman müşterisinin yanında olan Akbank yeni kampanyasıyla da dikkat çekiyor. Akbank, yaptığı bu kampanya ile nakite ihtiyacı olan vatandaşların derin bir oh çekmesini sağladı. İlk defa Akbank müşterisi olan vatandaşların yararlanabileceği faizsiz nakit avans kampanyası insanlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenler mobil uygulama üzerinden kayıt işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. İlk kayıt işleminden sonra büyük sürprizler de peş peşe geliyor. Başvuru işlemleri sırasında Akbank kredi kartı başvurusu da yapmanız gerekiyor. Axess veya Wings kartlarından birine başvuru yaparak kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Akbank’tan ilaç gibi gelecek kampanya! Bunu yapan herkese faizsiz 10 bin TL!

Nakit paraya sıkışan insanlar Akbank'ın 10 bin liralık nakit avans kampanyası ile sevinçten havalara uçuyor. 6 aya kadar vadeli ödeme olanağı sunan Akbank, sadece nakit avansınızı ödemenizi istiyor. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen insanların 28 Şubat 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler Akbank resmi internet sitesi üzerinden tüm detayları öğrenebiliyor. İlk defa Akbank müşterisi olan vatandaşlar birçok farklı avantajdan da yararlanabilecek. Akbank mobil uygulamasını indirdikten sonra Axess ya da Wings kredi kartı başvurusu yapılabilmektedir.

EYT’lilere beklenen haber! AK Partili isim beklenen açıklamayı yaptı!

Elektrik ve doğalgaz borcu olanlara müjde! Bakan resmen açıkladı! Borcunuz varsa bu habere mutlaka göz atın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Başvuran herkese binlerce liralık yardım yapılacak! Bu parayı hemen alın!      

Geri Dön