10 / 05 / 2024

Akbank'tan son dakika yeni yıl kampanyası! O kişilere iPhone 13 hediye edecek! Sakın kaçırmayın!

Akbank'tan son dakika yeni yıl kampanyası! O kişilere iPhone 13 hediye edecek! Sakın kaçırmayın!

Akbank'tan son dakika yeni yıl kampanyası geldi! O kişilere resmen iPhone 13 hediye edecek! Sakın kaçırmayın...



AKBANK 2023 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ HEDİYELERİ NELERDİR?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Akbank 2023 yılbaşı çekilişinde toplam 25 kişiye; 5 adet iPhone 13, 5 adet Apple Watch, 5 adet elektrikli scooter, 5 adet PlayStation ve 5 adet GoPro hediye edecek.

AKBANK YILBAŞI ÇEKİLİŞ KAMPANYASI NE ZAMAN SONA ERİYOR? 

Merakla beklenen kampanya 8 Aralık - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. Söz konusu kampanya yalnızca Akbank kredi kartı ya da Akbank kart sahibi bireysel müşterileri kapsıyor. Ticari ve kurumsal müşteriler kampanya kapsamı dışında tutuluyor. Akbank yılbaşı kampanyasına katılım maksimum 3 çekiliş hakkı ile sınırlı olacak.

Akbank tan son dakika yeni yıl kampanyası! O kişilere iPhone 13 hediye edecek! Sakın kaçırmayın!

Yine verilen detaylara göre, Akbank Mobil bankacılık uygulamasında kampanyalar menüsünde ilgili kampanyanın detay sayfasında yer alan katıl butonunu tıklamamış müşterilere herhangi bir çekiliş hakkı verilmeyecek.

Akbank Mobil içinden yapılacak olan tüm kampanya katılımlarında, kampanyaya katılan müşterilere bankada cep telefon numarası ve ad-soyad bilgilerinden herhangi birinin eksik olması durumunda çekiliş hakkı verilmeyecek.

Ayrıca yine verilen detaylara göre, Akbank kredi kartı, bireysel kredileri, kredili mevduat hesabı ödemelerinde ya da işlemlerinde yasal takipte olanlar bu kampanya kapsamı dışında tutulacak olup, katılıp kazansalar dahi hediyeleri verilmeyecek.
 

Garanti BBVA'dan resmen yeni yıl müjdesi geldi! Bunu yapanın cebine tam 6 bin lira koyacak! Aman kaçırmayın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı yeni yıl zammı tek tek hesaplandı! En düşük maaşı duyan resmen zil takıp oynadı! Hemen bakın

İş Bankası resmen açıkladı! Yıl sonuna kadar 10 bin TL faizsiz ve taksitli avans fırsatı! Başvuran alıyor! 


Geri Dön