20 / 05 / 2024

Akbank’tan temmuz müjdesi! Geri ödemesiz tam 1.000 TL IBAN numaranıza yatacak!

Akbank’tan temmuz müjdesi! Geri ödemesiz tam 1.000 TL IBAN numaranıza yatacak!

Temmuz ayına özel ilk kampanyasını düzenleyen Akbank, tatil harcamaları kapsamında tam bin TL’ye kadar hediye edeceğini açıkladı. Akbank, ilgili kampanyasının detaylarını ve katılım koşullarını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Juzdan ile öde’ye özel Tatilsepeti.com’dan veya Tatilsepeti mobil uygulaması üzerinden 1 Temmuz 2023 - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Akbank Bireysel Kartları ile “Juzdan ile Öde” seçilerek tek seferde yapılan ilk 10 bin TL – 19.999 TL arası tek ödeme veya taksitli işleminize 500 TL chip-para, 20 bin TL ve üzeri işleminize ise  bin TL chip-para kazanma fırsatı ve 12 aya varan taksit olanağı sunuldu.

 Akbank’tan temmuz müjdesi! Geri ödemesiz tam 1.000 TL IBAN numaranıza yatacak!

  • Kampanyadan yararlanabilmek amacı ile, Tatilsepeti interner sitesi ya da mobil uygulaması içerisinde 10 bin TL ve üzeri değerdeki sepet oluşturulmasının ardından, ödeme sayfasında “Juzdan ile Öde” yöntemini seçerek Juzdan uygulamasına giriş yapılması ve ardından Juzdan uygulamasında Akbank Bireysel kredi/banka kartları ile ödeme işleminin tamamlanması gerektiği öğrenildi.

  • Kampanyadan faydalanmak amacı ile Tatilsepeti.com internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde, ödeme seçeneği olarak “Juzdan” seçilmesi gerektiği belirtildi.

  • İnternet sitesi üzerinden gerçekleştirilen harcamalarda, “Juzdan ile Öde” seçilmesinin ardından oluşturulacak karekodun(QR), Juzdan uygulaması içerisindeki QR okuyucu vasıtasıyla okutulması ve ödemenin başarıyla tamamlanması gerekiyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İş Bankası’ndan bir bayram müjdesi daha! Son gün 2 Temmuz!

QNB Finansbank resmen coştu! Bayram sonrası hesaplara para yatacak!

TEB müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar 600 TL’nizi alın!


Geri Dön