30 / 04 / 2024

Akbank resmen para dağıtıyor! Bunu yapan 1.000 TL’yi kapacak!

Akbank resmen para dağıtıyor! Bunu yapan 1.000 TL’yi kapacak!

Son zamanlarda verdiği promosyonlarla adından sıkça söz ettiren Akbank, bu sefer de başka bir kampanyayla müşterilerini sevindirdi. Akbank’lı olup bu kampanyaya katılanlar, bankadan tam 1.000 TL kazanacak.



Bankalar, Temmuz ayından bu yana verdikleri emekli ve maaş promosyonlarıyla vatandaşları kendi bünyelerine çekmek için yarış halindeler. Akbank’ta bu bankalardan biri.

Akbank, emekli maaş promosyonunda çıtayı en yüksek tutan özel bankalardan biri oldu. Akbank’ın emekli maaş promosyonu 7.500 TL’ydi.  Verdiği emekli maaş promosyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Akbank, bu kez müşterilerinin karşısına yeni bir kampanya ile çıktı.

Akbank, müşterileri bankanın resmi internet sitesi üzerinden açıkladığı bu kampanyaya katılarak, bankadan tam 1.000 TL kazanacak.

Akbank resmen para dağıtıyor! Bunu yapan 1.000 TL’yi kapacak!

Peki, Akbank’ın bu 1.000 TL kazandıran kampanyası nedir? Akbank kampanya detayları nelerdir? İşte Akbank, davet et kazan kampanyasının detayları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön