17 / 05 / 2024

Akbank resmen para dağıtıyor! Bunu yapan 1.000 TL’yi kapacak!

Akbank resmen para dağıtıyor! Bunu yapan 1.000 TL’yi kapacak!

Son zamanlarda verdiği promosyonlarla adından sıkça söz ettiren Akbank, bu sefer de başka bir kampanyayla müşterilerini sevindirdi. Akbank’lı olup bu kampanyaya katılanlar, bankadan tam 1.000 TL kazanacak.



Akbank, resmi internet sitesi üzerinden müşterilerini çok sevindirecek bir kampanya açıkladı.

Akbank’ın bu kampanyasına katılarak, yakınlarını Akbank’a davet edenler, bankadan tam 1.000 TL'ye varan chip-para kazanacak. Akbanklılar, Akbank müşterilerine özel olan davet koduyla, Akbank’lı olan her kişi için 200 TL, toplam 1.000 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayacak.

Üstelik davet koduyla Akbanklı olan her yeni müşteri, kendi kodlarını oluşturarak, kendi yakınlarını Akbank’a davet ederek 1.000TL chip-para kazanabilir.

AKBANK DAVET ET KAZAN KAMPANYASININ DETAYLARI

Davet Et Kazan kampanyası dahilinde banka müşterileri, kendi adlarına oluşturulan davet kodlarını tanıdıklarıyla paylaşıyorlar. Paylaşılan bu kod ile Akbank Mobil’de Akbanklı olan her kişi için, 200 TL toplamda 1.000 TL'ye varan chip-para kazanabiliyor.

Kampanyaya katılanlar, davet kodunu paylaştığı kişi, davet koduyla Mobilden Akbanklı olduktan sonra anında chip-paralarını kazanıyor.

Akbank resmen para dağıtıyor! Bunu yapan 1.000 TL’yi kapacak!

AKBANK DAVET KODUNU NASIL ALIRIM?

Tanıdıklarını Akbank’a katılmaya davet etmek isteyenler, Akbank Mobil Kampanyalar menüsü altından, Davet Et Kazan’a tıklayarak size özel davet kodunu oluşturduktan sonra davet kodunuzu bir sonraki adımda SMS, Whatsapp, Email ve benzeri kanallardan dilediğiniz kadar kişiye gönderebilirsiniz.

KAMPANYAYA KİMLER KATILABİLİR?

Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti sadece 18-70 yaş arasında olan kişiler için geçerlidir. Dolayısıyla, kampanyadan faydalanan müşterinin chip-para kazanabilmesi için kod ile davet ettiği kişinin 18- 70 yaş aralığında olması gerekmektedir. Davet Et Kazan kampanyasına bütün Akbank müşterileri katılabilir.

Erdoğan’dan öğrenciye müjde! Aylık 1.800 TL oldu!

Elektrik faturasını gören fenalık geçirecek! Kim ne kadar fatura ödeyecek?

Çiftçilere yeni elektrik desteği duyuruldu! Çiftçilerin elektrik borçları silinecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön