21 / 05 / 2024

banka alışveriş kampanyaları

banka alışveriş kampanyaları

Son zamanlarda verdiği promosyonlarla adından sıkça söz ettiren Akbank, bu sefer de başka bir kampanyayla müşterilerini sevindirdi. Akbank’lı olup bu kampanyaya katılanlar, bankadan tam 1.000 TL kazanacak.

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Online alışveriş yapacaklara şok haber! Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Canınız yanmasın!

Her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de online alışverişe yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, online alışverişte 400 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! Banka market alışverişi yapacaklara para verecek!

İş Bankası'nın son dakika müjdesiyle, müşterilere harika bir fırsat sunuluyor... Artık banka market alışverişi yapan müşterilere nakit geri ödeme yapacak... İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

İş Bankalı olanlar yaşadı! Alışverişleri bedavaya gelecek kampanya ayağınıza geldi!

İş Bankalı olanların alışverişi bedavaya geliyor. Ramazan ayının başlamasıyla beraber bankalardan kampanyalar geliyor. Bu bankalara İş Bankası da eklendi. İşte detaylar!

İş Bankası'ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

Ramazan ayına sayılı günler kala, birçok banka müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok banka, müşterilerine özel kampanyalar düzenlemekte ve bu kampanyalar aracılığıyla alışveriş yapan müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaktadır.

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Bu marketten alışveriş yapana HSBC'den kampanya! İşte detaylar!

Ramazan ayı yaklaşırken market alışverişlerinde indirim haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Banka da bu kampanyalara katılarak, Migros'tan yapılan alışverişler için indirim sağlayacaklarını açıkladı.

ING bank harika bir kampanya duyurdu! Market alışverişlerinize ortak oluyor

Hemen hemen her üründe fiyatların artması ve özellikle temek gıda da market alışverişlerinin çok pahalı hale gelmesi bazı kampanyaları da beraberinde getirdi. Bankalar bu fiyat pahalılığını da göz önünde bulundurarak kampanyalar sunuyor. ING Bank market alışverişlerinizde 240 TL’lik kampanyasını duy

Instagram’da yapacağınız alışverişlere dikkat! Bir anda banka hesabınız boşalabilir!

Instagram’dan yapılan alışverişlerde mağduriyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Profillere göz boyamak için eklenen kaliteli görseller ve on binlerce sahte takipçi, her gün binlerce kişinin oltaya takılmasına yol açıyor. İşte detaylar...

Ziraat Bankkart ile beyaz eşya alışverişlerinizde kazançlı çıkın! Anında Bankkart Lira kazanın!

Ziraat Bankası müşterilerine özel kampanyalar yürütmeye devam ediyor. Bunların içinde beyaz eşya alışverişleri de dahil edildi. İşte detaylar!

banka alışveriş kampanyaları Haberi

banka alışveriş kampanyaları

Bankalar, Temmuz ayından bu yana verdikleri emekli ve maaş promosyonlarıyla vatandaşları kendi bünyelerine çekmek için yarış halindeler. Akbank’ta bu bankalardan biri.

Akbank, emekli maaş promosyonunda çıtayı en yüksek tutan özel bankalardan biri oldu. Akbank’ın emekli maaş promosyonu 7.500 TL’ydi.  Verdiği emekli maaş promosyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Akbank, bu kez müşterilerinin karşısına yeni bir kampanya ile çıktı.

Akbank, müşterileri bankanın resmi internet sitesi üzerinden açıkladığı bu kampanyaya katılarak, bankadan tam 1.000 TL kazanacak.

Peki, Akbank’ın bu 1.000 TL kazandıran kampanyası nedir? Akbank kampanya detayları nelerdir? İşte Akbank, davet et kazan kampanyasının detayları…

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden müşterilerini çok sevindirecek bir kampanya açıkladı.

Akbank’ın bu kampanyasına katılarak, yakınlarını Akbank’a davet edenler, bankadan tam 1.000 TL'ye varan chip-para kazanacak. Akbanklılar, Akbank müşterilerine özel olan...