26 / 07 / 2024

Akbank'tan yüzde 0 faizli 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans! 31 Ocak 2023'e kadar havada kapmanız lazım!

Akbank'tan yüzde 0 faizli 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans! 31 Ocak 2023'e kadar havada kapmanız lazım!

Akbank'tan yüreğinizi ferahlatacak dev bir kampanya geldi. Akbank, yüzde sıfır faizle 20 bin TL'ye kredi verecek! Sakın kaçırmayın! Hemen yararlanın! İşte Akbank'ın dev kampanyasının bütün ayrıntıları...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Akbank tan yüzde 0 faizli 20.000 TL ye varan Kredi ve Taksitli Avans! 31 Ocak 2023 e kadar havada kapmanız lazım!

YÜZDE 0 FAİZLİ 10.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYA DETAYLARI!

  • 20 Aralık 2022 - 13 Ocak 2023 tarihleri ​​arasında Akbank Mobil'i indirip “Akbank'a üye olmak istiyorum” adımını takip ederek uzaktan ilk müşteri edinme sürecini tamamlayan müşteriler. faydalanabilir.
  • Akbank üyelik işlemini tamamladıktan sonra Akbank mobil üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.
  • Yeni mobil Akbank müşterileri, müşteri olduktan sonraki 10 gün içinde hayat sigortalı ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.
  • Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak müşteriler, belge işlemleri tamamlanıp  bankaya evrakların ulaşmasını takip eden 10 gün içerisinde Akbank Cep'ten kredi başvurusunda bulunabilirler.
  • Söz konusu kredi talepleri Akbank tarafından değerlendirilerek olumlu bulunursa karşılanacak.
  • Başvuruların olumlu değerlendirilmesi sonrası onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’leri aracılığı ile kullanılabilir.
  • Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 12 aydır.

Akbank tan yüzde 0 faizli 20.000 TL ye varan Kredi ve Taksitli Avans! 31 Ocak 2023 e kadar havada kapmanız lazım!

  • Kampanyadan yalnızca gerçek kişi müşteriler faydalanacak olup kullanılabilecek kredi türü bireysel tüketici / ihtiyaç kredisidir.
  • Mobil’den Akbanklı olan müşter avantajlı kredi kampanyasından sadece bir kere yararlanabilir.
  • Kredi masrafını içeren örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Hayat sigortası prim tutarı; kredi tutarı, kredi vadesi, faiz oranı ve müşterinin yaşına göre değişiklik göstereceğinden toplam geri ödeme tutarına dahil edilmemiştir.
  • Daha önce mobilden Akbanklı olup yüzde 0 veya yüzde 0,99 faizli avantajlı kredi kampanyalarımızdan yararlanan müşteriler bu kampanyadan faydalanamaz.
  • Akbank, kredi koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talebinde bulunma veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Akbank tan yüzde 0 faizli 20.000 TL ye varan Kredi ve Taksitli Avans! 31 Ocak 2023 e kadar havada kapmanız lazım!

YÜZDE 0 FAİZLİ 10.000 TL TAKSİTLİ AVANS KAMPANYA DETAYLARI!

  • 17 Ekim 2022 - 13 Aralık 2023 tarihleri ​​arasında Akbank Mobil'i yükleyen ve "Akbank'a üye olmak istiyorum" butonuna basarak ilk kez uzaktan Akbank üyesi olma işlemini tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.
  • Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 23.01.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekiyor.
  • 23.01.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.01.2023 tarihine kadar faydalanabilecektir.
  • Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.
  • Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir.

Akbank tan yüzde 0 faizli 20.000 TL ye varan Kredi ve Taksitli Avans! 31 Ocak 2023 e kadar havada kapmanız lazım!

  • Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.
  • Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli yüzde 0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde yüzde 1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.
  • Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 17.10.2022 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanya koşulları çerçevesinde, resmi tatil ve hafta sonlarında Akbanklı olan katılımcılar için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü itibarıyla başlayacak ve artı 2 iş günü içinde sonuçlanacaktır.
  • Bireysel kartlara ait Taksitli Avans işlemlerinde ücret alınmamaktadır.

KAMPANYAYA DAİR BÜTÜN DETAYLARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ: www.akbank.com

Dolar bugün ne kadar? 2 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!
Altın bugün ne kadar? 2 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum
Akaryakıtta yeni yıl fırtınası! Benzin, motorin, LPG'de tabela değişti! BP, PO, Shell, Opet 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön