28 / 04 / 2024

Akbatı AVYM'ye Stevie Awards'dan 2 ödül birden!

Akbatı AVYM'ye Stevie Awards'dan 2 ödül birden!

Akbatı AVYM, dünyanın en başarılı kurumlarının değerlendirildiği Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde hem “etkinlik”, hem de “marka ve itibar yönetimi” kategorilerinde bronz ödül kazandı. Ödüller, 10 Ekim’de Paris’te düzenlenecek galada verilecek.



Akbatı AVYM, dünyanın en başarılı kurumlarının değerlendirildiği Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde (International Business Awards - Steive Awards) hem “etkinlik”, hem de “marka ve itibar yönetimi” kategorilerinde bronz ödül kazandı. Ödüller, 10 Ekim’de Paris’te düzenlenecek galada verilecek. 



Akbatı, Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde “Akbatı Yaşam Platformları” ve “2. yıl kutlama etkinlikleri”yle öne çıktı. Akbatı’nın büyük beğeni kazanan 2. yıl kutlamaları, ziyaretçilerinin istekleri doğrultusunda konserler ve çocuk atölyeleri gibi bir dizi etkinlikle gerçekleştirilmişti. Yarışmada Akbatı’nın sunduğu sıra dışı alışveriş ve yaşam deneyimi, kutlama programıyla birlikte değerlendirilerek “marka ve itibar yönetimi” kategorisinde bronz ödül getirdi. Akbatı, etkinlik kategorisinde ise “Yaşam Platformları” ile yıl boyunca gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel aktivitelerle değerlendirilerek bronz ödülün sahibi oldu. 



Bölgedeki toplumsal yaşama katkı sağlamayı hedefleyen “Akbatı Yaşam Platformları”, 5000 kişilik Festival Park alanındaki açık hava konserlerinden temalı yemek kurslarının organize edildiği Lezzet Platformu’na, eğlenerek spor yapılan “Yormayan Spor Merkezi”ne uzanan imkanlarıyla bölge için cazip bir buluşma noktası oldu.


Geri Dön