30 / 04 / 2024

Akbatı AVYM ödül töreni ne zaman

Akbatı AVYM ödül töreni ne zaman

Akbatı AVYM, dünyanın en başarılı kurumlarının değerlendirildiği Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde hem “etkinlik”, hem de “marka ve itibar yönetimi” kategorilerinde bronz ödül kazandı. Ödüller, 10 Ekim’de Paris’te düzenlenecek galada verilecek.

Logos Gayrimenkul, Akbatı AVYM'nin dükkanlarına talip!

Logos Gayrımenkul Yatırım Fonu portföyüne dahil etmek amacıyla, Akiş GYO'nun gayrimenkul portföyünde yer alan Akbatı AVYM'nin bağımsız bölümlerinin satın alımına yönelik ön teklifi Akiş GYO'ya iletti. 

Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi.

Stevie Awards'tan Türkiye'ye 10 ödül birden!

Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı AVYM ve Akasya, birbirinden farklı projeleriyle dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri’nde yarıştığı kategorilerde toplam 10 ödülün sahibi oldu.

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralarında kuru sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralar için Temmuz ayı kurunun A.B.D dolar kurunun 3,25-TL, EURO kurunun ise 3,60-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Akiş GYO, Akbatı AVYM'yi ipotek etti!

Akiş GYO ile Saf GYO'nun birleşmesinden doğan ayrılma haklarının finansmanı için Yapı ve Kredi Bankası'ndan kullanılacak kredinin teminatı için Esenyurt' Akbatı AVYM'deki tüm bağımsız bölümleri ipotek tesis edildi.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Akbatı AVYM Enerji tedarik sözleşmesi yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akbatı AVYM Enerji tedarik sözleşmesi yayınlandı..

Akiş GYO ve Akbatı AVYM'ye toplam 15 ödül!

Her yıl yaratıcı alanlarda ödüllerin dağıtıldığı uluslararası Hermes Creative Awards’tan, Akiş GYO ‘’Yaşam Akademisi’’ projesi ile 4, Akbatı AVYM ise 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli projelerle 11 ödüle layık görüldü.

Akbatı AVYM'ye 7 ödül birden!

Akiş GYO markası Akbatı AVYM, Marcom Awards'da farklı projeleriyle üç Platinum, iki Gold ve iki Honorable mention olmak üzere toplam 7 ödüle birden layık görüldü.

Akbatı AVYM'ye Marcom Awards'dan 7 ödül!

Akbatı AVYM, her yıl 6 binden fazla kişinin başvurduğu Marcom Awards'da farklı projeleriyle üç Platinum, iki Gold ve iki Honorable mention olmak üzere toplam 7 ödüle birden layık görüldü.

Akbatı AVYM, 7 ödül birden aldı!

Akbatı AVYM, İletişim ve Pazarlama dünyasının önde gelen ödül programı Marcom Awards’da toplam 7 ödülün sahibi oldu.

Akbatı AVM'ye Hermes Creative Awards'tan ödül!

Akbatı AVYM, Hermes Creative Awards’un özel etkinlikler (Special Awards) kategorisinde Anneler Günü projesiyle Platin, Kurumsal Sosyal Sorumluluk (CSR) kategorisinde ise “Bayrak Sizsiniz” projesiyle Gold ödüle layık görüldü.

Akbatı AVYM kiralarında Aralık ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiralarında 2014 yılı Aralık ayı kur sabitlemesi yapıldı.

Akbatı AVYM ödül töreni ne zaman Haberi

Akbatı AVYM ödül töreni ne zaman

Akbatı AVYM, dünyanın en başarılı kurumlarının değerlendirildiği Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde (International Business Awards - Steive Awards) hem “etkinlik”, hem de “marka ve itibar yönetimi” kategorilerinde bronz ödül kazandı. Ödüller, 10 Ekim’de Paris’te düzenlenecek galada verilecek. 



Akbatı, Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde “Akbatı Yaşam Platformları” ve “2. yıl kutlama etkinlikleri”yle öne çıktı. Akbatı’nın büyük beğeni kazanan 2. yıl kutlamaları, ziyaretçilerinin istekleri doğrultusunda konserler ve çocuk atölyeleri gibi bir dizi etkinlikle gerçekleştirilmişti. Yarışmada Akbatı’nın sunduğu sıra dışı alışveriş ve yaşam deneyimi, kutlama programıyla birlikte değerlendirilerek “marka ve itibar yönetimi” kategorisinde bronz ödül getirdi. Akbatı, etkinlik kategorisinde ise “Yaşam Platformları” ile yıl boyunca gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel aktivitelerle değerlendirilerek bronz ödülün sahibi oldu. 



Bölgedeki toplumsal yaşama katkı sağlamayı hedefleyen “Akbatı Yaşam Platformları”, 5000 kişilik...