03 / 05 / 2024

Akçakoca modern şehir görüntüsüne kavuşacak!

Akçakoca modern şehir görüntüsüne kavuşacak!

Düzce'nin ilçesi Akçakoca' da sokaklar, caddeler tek tek elden geçirilerek, onarılıyor, bakımları yapılıyor, parke taş döşeniyor. Tüm yol çalışmaları bitince ilçe modern bir görüntüye kavuşaca




Akçakoca'da sokaklar, caddeler tek tek elden geçirilerek, onarılıyor, bakımları yapılıyor, parke taş döşeniyor. Tüm yol çalışmaları bitince ilçe modern bir görüntüye kavuşacak. 

Akçakoca Belediyesi kış ayları gelmeden önce. ilçe merkezindeki tüm yollarda bakım, onarım ve yenileme çalışması yapıyor. Kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını mahallelerdcki sokak ve caddelerde devam ettiren ekipler, yağışlar Kışlamadan çalışmaları tamamlamak için sürekli çalışıyor. Bir çok sokakta çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğünebaftlı ekipler. Yeni Mahalle Sarıca Sokakta ve Osmaniye Mahallesi  TOKİ  konutlarında kilit parke taş döşüvor. 

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Akçakoca Belediye Başkan yardımcısı Ali Direk. "İlçemizin cadde ve sokaklarında kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına ara verilmeden devam ediyoruz. 

Yollar standartlara uygun bir şekilde yapılıyor. 

Yollarda yaptığımız çalışmalar tam anlamıyla bitmesinden sonra ilçemizin cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşacak. Belediye olarak bakımsız ve bozuk yollar planlanan program içerisinde bitirilerek, halkımızın hizmetine sunulacak" dedi. 


Parantez


Geri Dön