27 / 04 / 2024

Akif Çağatay Kılıç: Soma'da gençlik merkezi kuracağız!

Akif Çağatay Kılıç: Soma'da gençlik merkezi kuracağız!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dün A Haber canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Soma'da kalıcı projeler yapmak istediklerini belirten Bakan Kılıç, Soma'ya bir gençlik merkezinin yapılacağı müjdesini verdi...



Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dün A Haber canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Soma'da kalıcı projeler yapmak istediklerini belirten Bakan Kılıç, Soma'ya bir gençlik merkezinin yapılacağı müjdesini verdi. İşte Bakan Kılıç'ın açıklamalarından satır başları: 


Federasyon başkanları ile ileriye dönük proje ve başarı artırımı konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. 

E-bilet kanunla alınmış bir karardı. Bu uygulamada taraftarlar yanlış bilgilendirildi. Bizlerin bunları açığa kavuşturma adına çalışmalarımız olacak. Stadyumlarda, salonlarda yanlış yapanları temizlememiz lazım. 

Şiddete başvuranlara karşı adli ve farklı önlemlerimiz olacak. Önümüzdeki yıllarda bunları hayata geçireceğiz. 

Seyircisiz ceza konusunda bir takım farklı düşünceler var. Tribün kapama gibi seçenekler masada. Tartışıp, değerlendireceğiz. Bu konuda çalışılıyor. 

(TFF'nin yabancı konusunda) Benim şahsi fikrim yerli sporcularının daha iyi yetişmesi. Futbol Federasyonu'nun bir kararı var ve o uygulanacak. 

24 yeni stadyum ve 40 tesisin çalışmaları devam ediyor. Projelerimiz devam ediyor. Amacımız, hızlı ve kaliteli bir şekilde tesisleri hizmete sokmak. 


Bakan Kılıç, Türk futbolundan bakanlık çalışmalara kadar her detayı A Haber'e anlattı.



Sabah Gazetesi 



Geri Dön