10 / 05 / 2024

Akıllı gözlük Nreal Air ile küçük ekranlar TV kadar olacak! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Akıllı gözlük Nreal Air ile küçük ekranlar TV kadar olacak! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

ABD merkezli Nreal markası, iPhone, İpad ve Mac cihazlarının ekranını zahmetsizce yansıtabileceğiniz bir arttırılmış gerçeklik (AR) gözlüğün tanıtımını yaptı. Bu gözlük sayesinde küçük ekranları dev boyutlarda görebilme imkanına sahip olabileceksiniz.  



Sap kısmında iki adet dahili hoparlör ve mikrofona sahip olan AR gözlük, maalesef ki  kablosuz olarak çalışmıyor.  Gözlüğün AR özelliğini aktif olarak kullanabilmeniz için gözlüğün kutusundan çıkan özel bir adaptörle Apple cihazınıza bağlamanız gerekecek. Bu bağlantı sonrasında ise otomatik olarak cihazınızın ekranını AR gözlüğünüze yansıtılmış olarak bulacaksınız.

Yansıtma özelliğini kullanarak film izleyebilir, internette rahat rahat arama yapabilir ve dilerseniz kablosuz bir kontrolcü kullanarak GeForce Now gibi sistemler sayesinde üst düzey oyunları oynama fırsatına sahip olabilirsiniz. Ancak tabii ki gözlüğün tek özelliği ekran yansıtma özelliği olarak kodlanmamalı… Nreal’ın uygulamasını cihazınıza kurduğunuz takdirde içerisinde bulunan onlarca AR oyunu ve aktiviteyi de deneyimleme hakkına erişiyorsunuz. 

İŞTE ABD’DEKİ SATIŞ FİYATI

Ülkemizde satışı olmayan Nreal Air’ın ABD’deki satış fiyatı ise 379 dolar (vergiler hariç 7.007 Türk Lirası) olarak açıklandı. Nreal’ın yine aynı özelliklere sahip olan ve Qualcomm işlemcili Android cihazlarla uyumlu sürümü Nreal Light ise 359 dolardan (vergiler hariç 6.637 Türk Lirası) tüketicilerin karşısına çıktı.

Ayrıntılı bilgi için http://www.nreal.ai/

Editörün Notu: Bu haber 29 Eylül 2022 tarihinde saat 01:05'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 65 kuruş, euro 17 lira 85 kuruş, altının gramı ise 998 lira değerindedir.

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Emeklilerin 2023 zammı netleşiyor! En düşük emekli maaşı kaç lira olacak? Şimdi bakın!

PTT'den müjde! Ekim ayında en az 10 bin personel alınacak!


Geri Dön