08 / 07 / 2024

Akıllı saat almak isteyenler dikkat! Galaxy Watch 4'ün bu özelliğini okumadan saat almayın! 

Akıllı saat almak isteyenler dikkat! Galaxy Watch 4'ün bu özelliğini okumadan saat almayın! 

Yeni Samsung Galaxy Watch 4'ün yeni gelecek güncellemesi, kamera kontrol ve daha fazla fonksiynla beraber geliyor. İşte detaylar!



Bir kenara, bir Samsung Galaxy Watch 5 Pro modelinin gündeme geldiği ve devasa bir akıllı saat piline sahip olabileceği söylendi .

Sizinkini aldıktan sonra Samsung Galaxy Watch 4'ü nasıl kuracağınıza ilişkin kılavuzumuzu kontrol ettiğinizden emin olun .Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic arasındaki özel rehberimiz , iki akıllı saat versiyonu arasındaki tüm farklılıkları (ve benzerlikleri) kapsar.

Birkaç gün önce yakınlaştırma denetimlerinin ilave edilmesiyle beraber bu özellik geliştirildi. Şimdi ise Galaxy Watch 4 kullanıcıları da kamerayı kontrol etme fonksiyonuna kavuşuyor.

Akıllı saat almak isteyenler dikkat! Galaxy Watch 4 ün bu özelliğini okumadan saat almayın! 

Galaxy Watch 4 serisine kamera kontrol özelliği için One UI 5.1 güncellemesi gerekiyor
Samsung, kullanıcılara akıllı saatteki yakınlaştırma kontrollerine erişim sağlamak için bu ayın başında bir güncelleme duyurdu. Duyurudan kısa bir süre sonra ise Galaxy Watch 5 için gelen güncelleme bu özelliği getirdi. Şirket şimdi Galaxy Watch 4 için benzer bir güncelleme yayınlamaya başladı. Galaxy Watch 4 serisi için yeni yazılım güncellemesi, R80XXU1GWA3 sürümü taşıyor. Ayrıca 329 MB indirme boyutuna sahip. Bu güncelleme, Ocak 2023’teki emniyet yamasını Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic’e de uyguluyor. Aynı anda  yeni güncelleme, Galaxy Wearable uygulamasındaki güncellemeyle geliyor.

 


Geri Dön