28 / 04 / 2024

AKKA Grup İstanbul'da iki otel inşa edecek!

AKKA Grup İstanbul'da iki otel inşa edecek!

AKKA Grubu'nun İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 2 otel inşaatı yapacağını belirten Kahrıman, oteller için iki arsa satın aldıklarını, biri 150, diğeri de 80 odalı 2 şehir oteli yapacaklarını söyledi...



Türkiye'nin başta inşaat olmak üzere turizm sektöründe de faaliyette bulunan AKKA Grup, İstanbul Beyoğlu'nda iki ayrı şehir oteli yapacak. 


AKKA Grup Turizm Koordinatörü Aşkın Kahrıman, Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Beldibi ve Kiriş bölgelerinde toplam 2 bin 600 yatak ve bin 50 oda kapasiteli üç ayrı oteli bulunan grubun, bu yıl sezona iyi başladığını son yılların en iyi nisan ayını yaşadıklarını söyledi. 


Otellerdeki doluluk oranlarının yüzde 77 düzeyine ulaştığını belirten Kahrıman, "Bu yıl turizm sezonunda 70 milyon TL ciro hedefliyoruz" dedi. 


AKKA Grubu'nun İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 2 otel inşaatı yapacağını belirten Kahrıman, oteller için iki arsa satın aldıklarını, biri 150, diğeri de 80 odalı 2 şehir oteli yapacaklarını söyledi. Projelerin Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan geçmesini beklediklerini ifade eden AKKA Grubu Turizm Koordinatörü Aşkın Kahrıman, projelerin onaylanması halinde otel inşaatlarını 18 ayda tamamlamayı planladıklarını kaydetti. AKKA Grubu'nun Eskişehir'deki arazisinde konut projeleri yaptığını anlatan Kahrıman, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde de 40 villa projesine başladıklarını belimi. Kahrıman, İstanbul'daki grup şirketlerinin ayrıca kentsel dönüşüm projelerine yönelik de çalışmalar yaptığını söyledi. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön