14 / 05 / 2024

Aktim 3 hemen teslim fırsatıyla satışta! Son 15 dükkanı kaçırmayın!

Aktim 3 hemen teslim fırsatıyla satışta! Son 15 dükkanı kaçırmayın!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim 3 Avcılar'da toplam 157 bağımsız bölüm yer alıyor. Aktim 3 hemen teslim fırsatıyla satışta! Peki Aktim 3 dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 



AKTİM 3 HEMEN TESLİM FIRSATINI KAÇIRMAYIN!

Aktim 3 Projesi prestijli ticari dükkanlar, ekstra yüksek tavan, cam ofisler, şehrin her yerinden kolay ulaşım ve çok daha fazlasını sunuyor.

AKTİM 3 Avcılar’ın doğal sirkülasyonlu havalandırma sistemleri ile egzoz, fabrika dumanı gibi hiçbir kokuyu hissetmezsin, özel havalandırma sistemine sahip.

Aktim 3 hemen teslim fırsatıyla satışta! Son 15 dükkanı kaçırmayın!

Size özel modüler çözümlerle dükkânınızı, 118 m2’den 6.477 m2’ye kadar, işinizi ise hayallerinizdeki ölçüde büyütebilme imkanı bulunmakta.

AKTİM 3 Avcılar’ın 7 metre yüksekliğindeki dükkânlarını asma kat ile ikiye bölebilirsiniz.

E-5 üzerinde yer alan AKTİM 3 A vcılar; Avcılar, Ambarlı Liman, Otoport, Torium, Metro, Metrobüs, Birlik Sanayı ve Beysan OSB, Marmara Park gibi c azibe merkezlerine yakınlığı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Rasyonel, pratik ve konforlu, Mimarlık sanatının en akıllı birleşimi, sektörü ne olursa olsun her zamanki gibi yine akıllı yatırımcıların ortak noktası olarak nitelendirilen Aktim 3'de Dükkan, depo, antredepo, showroom, oto galeri ve imalathane gibi farkli fonksiyonlardan oluşarak geniş, ferah, size özel 157 bağımsız bölümden oluşuyor.

Aktim 3 hemen teslim fırsatıyla satışta! Son 15 dükkanı kaçırmayın!

Aktim 3 projesinde satışlar başlamış olup, hemen teslim fırsatı ile son 15 adet dükkan satışa sunuluyor.  Şuanda satışı devam eden 4 adet dükkanlardan 233 m2 olan dükkanların fiyatları 11 milyon 700 bin liradan satılırken,
267 metrekare olan dükkanların satış fiyatı ise 13 milyon 457 bin liradır. Geriye kalan 2 katlı 11 dükkanın fiyatları ise 34 milyon TL'den başlıyor. 

ADRES: Cihangir Mh. Güvercin Cd.
AVCILAR İSTANBUL

TEL:  444 32 62


Geri Dön