17 / 05 / 2024

AKTİM Çarşı Eylül'de görücüye çıkıyor!

AKTİM Çarşı Eylül'de görücüye çıkıyor!

Bilgiçler Yapı’nın Bayrampaşa’da inşa etmeye hazırlandığı AKTİM Çarşı projesinin detayları peş peşe açıklandı. 338 bağımsız bölümün yer aldığı AKTİM Çarşı projesinin lansmanı Eylül ayında yapılacak.



“Yoğun bir taleple karşılaştık”

Yaptığı açıklamada söz konusu projenin henüz ön talep sürecine başlamadığını kaydeden Ali Emre Bilgiç, “Satışa kapalı olmamıza rağmen önceki projelerimizden mülk alan iş insanları, Bayrampaşa projesinden de alım yapmak istiyor. Bu nedenle Eylül ayında yapacağımız lansmanla beraber projemizin çok büyük bir bölümünü kısa zamanda satışa kapatacağımızı öngörüyoruz. Tecrübemiz, sektördeki itibarımız ve diğer projelerdeki başarılarımızla yatırımcılarımız arasında büyük bir güven bağı oluşturduk” diye konuştu. 

Yaptığı açıklamada AKTİM Çarşı projesinin lokasyon olarak çok önemli bir noktada olduğunu kaydeden Ali Emre Bilgiç, “Söz konusu proje şehir merkezine, otoyollara ve havalimanlarına oldukça yakın. Söz konusu lokasyon avantajı iş yapma süreçlerini kısaltacak imkan da sunuyor. Yeni nesil mimari avantajları da eklenince yatırımcıları memnun edecek bir yatırım süreci başlamış oluyor” dedi.

Bayrampaşa AKTİM Çarşı projesinin avantajları ile ilgili de bazı bilgiler veren Bilgiç, “Projemiz gerek mimari yapısı, gerek sosyal donatı alanları, gerekse 32 bin metrekare büyüklüğünde kapalı otoparkıyla bölgeye yepyeni bir soluk kazandıracak. İnşaat teknikleri, enerji verimliliği, güvenlik sistemleri ve işlevsellik bakımından çoktan miadını doldurmuş pek çok ticaret merkezinin yanı sıra, her bakımdan günümüze modernize edilmiş haliyle AKTİM Çarşı projemiz işletme sahiplerine derin bir nefes aldıracak.” dedi.

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 


Geri Dön