02 / 05 / 2024

Alanya Arcadıa Homes Evleri 175 bin TL'ye!

Alanya Arcadıa Homes Evleri 175 bin TL'ye!

Orhan Kefelioğlu ve ortakları tarafından inşaatına başlanılan ve hızlı bir şekilde devam eden Arcadıa Homes'in temel atma töreni gerçekleşti.




Trabzonlu müteşebbisler Alanya’nın turizmde çekim merkezlerinden olan Avsallar’da, rüya gibi bir projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. Trabzonlu işadamları Orhan Kefelioğlu ve ortakları tarafından inşaatına başlanılan ve hızlı bir şekilde devam eden yatırımın temel atma töreni Avsallar’da şantiye alanında çok sayıda davetlinin de katılımı ile geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.  


HERKESİN BİR YAZLIĞI OLSUN 


Trabzonlu işadamları, “Herkesin bir yazlığı olsun” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, “Projemiz bölgemizdeki emsallerine göre daha uygun bütçeli fakat daha donanımlı ve kullanışlı…” ifadelerini kullandı. Projenin ortaklarından Satış Sorumlu Fatih Sözen ile ‘Arcadıa Homes’i konuştuk. Projenin detaylarını kendisine sorduk.. 


RÜYA GİBİ BİR HAYAT  SUNACAĞIZ 


Şehrinizden uzak bir bölgede yatırıma başladınız. Böyle bir projeyi hayata geçirmeye nasıl karar verdiniz? Özellikle bölgemiz insanında Akdeniz veya Ege bölgesinde bir yazlığı olması herkesin hayalidir. Bizlerde ortaklarımız ile bölge halkının bu hayalini gerçekleştirmek adına güzel bir projeye imza atmak istedik.  Öyle bir proje yapalım ki, burada kalmak, burada konut sahibi olmak bir ayrıcalık olsun dedik.  Gerek ekonomik yönden, gerekse sosyal ve kullanım açısından iyi bir proje çıkardığımızı düşünüyorum.  Arcadıa Homes yani rüya gibi hayat yaşatılan evler dediğimiz projemiz bittiğinde o bölgedeki en donanımlı ve gösterişli yaşam alanı olacağından kimse şüphe etmesin.  


FİYATLARIMIZ TRABZON’DAN BİLE UCUZ 


Satışlara başladınız mı? Satışlara başladık. Fiyatlarımız 175 bin TL’den başlıyor. Bugün Trabzon’da bile bu fiyatlara ev almak hayal iken Alanya’da lüks bir yaşamı biz müşterilerimize uygun ödeme koşulları ile sunuyoruz.  


18 BİN 500 METREKARE ALANDA  HAYATA GEÇİRİYORUZ 


Arcadıa Homes evlerinin özellikleri nedir? Projemizi 18 bin 500 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriyoruz. 35 bin metrekare inşaat alanımız var.  13 bin metrekare sosyal alan, olacak şeklide planladık. Çünkü burası bir yaşam merkezi olacak.  252 daire 18 dükkandan oluşan projemizde 1+1, 2+1 daire, 2+1, 5+1 dubleks, 2+1’de mutfak bahçeli dubleks şeklinde oluşmaktadır. Dairelerimiz 70 ila 164 metrekare aralığında değişmektedir. Planladığımız işyerlerimiz ise 220 metrekare…


 PROJEDE YOK YOK! 


Sosyal yaşam alanları son günlerde öne çıkıyor. Projenizde ne gibi yaşam alanları oluşturmayı planlıyorsunuz? Projenin detayları ile ilgili de bilgiler veren Fatih Sözen, Evet bu konuda projemizde yok yok diyebiliriz. Herkesin hobisine, zevkine göre yaşam alanları oluşturduk. Projemizde, açık kapalı yüzme havuzu, Açık oyun alanı, çok amaçlı saha (basketbol sahası, tenis kortu, futbol) Spa (sahuna, hamam, buhar odası, masaj salonu),  plates salonu, fitness,  Jimnastik salonu, sinema salonu, kitap okuma odası, play station duvarı, bilardo, mini clup (Çocuk Kulübü) ve toplantı salonları, yönetim odası mevcut. İnsanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için projemizde her küçük detaya, büyük önem verdik. İstedik ki vatandaşlarımız eğer tatil için, dinlenmek için bir ev satın alıyorsa her detayı düşünelim.  Bölgemiz insanını, Trabzonlu hemşerilerimizi Alanya’da onlar için inşaatına başladığımız bu yaşam merkezine davet ediyoruz. Satışlarımız uygun ödeme koşulları ile başladı. Bittiğinde yüzde 30 değer kazanacak olan bu projede herkes huzur bulacak ve yatırım için alan herkeste kazanacak. Şimdiden projenin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’ ifadelerini kullandı. 


Taka Haber 


Geri Dön