15 / 05 / 2024

Alanya Arcadıa Homes projesi

Alanya Arcadıa Homes projesi

Orhan Kefelioğlu ve ortakları tarafından inşaatına başlanılan ve hızlı bir şekilde devam eden Arcadıa Homes'in temel atma töreni gerçekleşti.

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Alanya'da imar planlarına yeni düzenleme!

Alanya İmar Planı notunda yazılı yüzde 30 emsal yükselişine itirazlar mahkemeye taşındı. Antalya İdare Mahkemesi itirazları kabul ederse, Alanya'da açık alanlardaki yüzde 30'luk emsal yüzde 20’ye indirilecek.

Alanya’da yabancılara ait konut sayısı 30 bini aştı!

Yabancıların gözdesi Alanya konut yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Açıklanan son rakamlara göre, Alanya’da yabancılara ait konut sayısı 30 bini aştı...

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Alanya’daki tali yoluna kendi tapusunu astı!

Alanya’da A.S. adlı kadın, çevreyoluna bağlanan tali yolu, kendi mülkü olduğunu iddia ederek tel çit çekip kapattı. Otobüsler halka ulaşamadı. Alternatif yol yapımı için çalışmalarda bulunuldu.

Antalya Homes Emlak Anonim Şirketi Göztepe Şubesi açıldı! 

Antalya Homes Emlak Anonim Şirketi Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı...

Aycan Fenercioğlu: Alanya’da inşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, Alanya’da yabancıya yönelik satışların inşaat sektörünü ayakta tuttuğunu söyledi. Fenercioğlu, ''Alanya’da inşaat sektörünün önü açık'' diye konuştu.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaşam Merkezi açıldı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi açıldı!

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Livera Homes'ta 2. etap satışa çıkıyor!

Livera Homes projesinde 2. etap satışa çıkıyor. Lansmana özel fırsatlar sunulan projede dilerseniz hemen teslim, dilerseniz topraktan ev sahibi olabilirsiniz...

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Bengü Acarkent'tek villasını Hello Fashion Homes dergisine açtı!

Bengü Beykoz-Acarkent oturduğu villasının kapılarını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Alanya Arcadıa Homes projesi Haberi

Alanya Arcadıa Homes projesi


Trabzonlu müteşebbisler Alanya’nın turizmde çekim merkezlerinden olan Avsallar’da, rüya gibi bir projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. Trabzonlu işadamları Orhan Kefelioğlu ve ortakları tarafından inşaatına başlanılan ve hızlı bir şekilde devam eden yatırımın temel atma töreni Avsallar’da şantiye alanında çok sayıda davetlinin de katılımı ile geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.  


HERKESİN BİR YAZLIĞI OLSUN 


Trabzonlu işadamları, “Herkesin bir yazlığı olsun” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, “Projemiz bölgemizdeki emsallerine göre daha uygun bütçeli fakat daha donanımlı ve kullanışlı…” ifadelerini kullandı. Projenin ortaklarından Satış Sorumlu Fatih Sözen ile ‘Arcadıa Homes’i konuştuk. Projenin detaylarını kendisine sorduk.. 


RÜYA GİBİ BİR HAYAT  SUNACAĞIZ 


Şehrinizden uzak bir bölgede yatırıma başladınız. Böyle bir projeyi hayata geçirmeye nasıl karar verdiniz? Özellikle bölgemiz insanında Akdeniz veya Ege bölgesinde bir yazlığı olması herkesin hayalidir. Bizlerde ortaklarımız...