15 / 05 / 2024

Arcadıa Homes kimin

Arcadıa Homes kimin

Orhan Kefelioğlu ve ortakları tarafından inşaatına başlanılan ve hızlı bir şekilde devam eden Arcadıa Homes'in temel atma töreni gerçekleşti.

Ünlü avukattan çarpıcı açıklama: Vatandaş 'siyaset ve oy üzerinden bana parmak sallama' diyor! Vatandaşın derdi ev, kira

Seçimlere sayılı günler kaldı. Belediye Başkanları birbirleri ile koltuk savaşı yaparken olan yine vatandaşa oluyor. Ünlü avukat Ersan Şen ise vatandaşın derdinin koltuğa kimin geçeceğinin olmadığını asıl dertlerinin neler olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı...

SRP Galaxy Homes evleri satışta! Teslimler Ocak 2024'te!

SRP Sadi̇d İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen SRP Galaxy Homes evlerinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

1000 TL'lik bayram harçlığı ödemesi hakkında flaş açıklama!

Bayramın yaklaşmasıyla birlikte devletten kimin bayram harçlığı alacağı da merak edilmeye başlandı. Öğrencilerin bayram harçlığı alıp almayacağı merak ediliyordu. Bakanlık tarafından konuya açıklık getirildi.

EYT'liler hemen bu rakamlara bakın! 2023'te emekli olacakların maaşları peş peşe açıklandı! Son dakika! 

EYT'de kimin ne kadar emekli maaşı alacağı artık netleşti. EYT'liler hemen bu rakamlara bakın! 2023'te emekli olacakların maaşları peş peşe açıklandı! Son dakika! 

Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

Vatandaşlar, değerli konut vergisini kimin ödeyip kimin ödemeyeceğini merak ediyor. Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Vip Homes Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Homes Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sonıa Ounı tarafından kuruldu.

Mavera Homes satılık!

Makro & Akyapı ortaklığında inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Mavera Homes satılık daire fiyatları 753 bin TL'den başlıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen her şey...

Mavera Homes satışta! 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Makro - Akyapı kalitesiyle inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Esenler Belediyesi 2 değerli araziyi ESKON A.Ş.’ye devretti!

Esenler Belediyesi, iştirak şirketi ESKON A.Ş.’ye inşaat yapması amacıyla sermaye olması için 2 değerli araziyi devretti. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, arazilerin değerinin 180 milyon TL olduğunu söyledi ve “Kimin alacağını takip edeceğiz” dedi.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Kanal İstanbul’a sıfır konumdaki mera imara açıldı!

CHP’li Meclis Üyesi Nadir Ataman, köylünün 1 milyon metrekarelik mera arazisine 'hülle'yle el konulup TOKİ’ye devredildiğini ileri sürdü. "Bu arazi de Kanal İstanbul planları ile konut ve ticaret imarına açıldı. TOKİ’den sonra kimin eline geçecek, takip edeceğiz" diye konuştu. 

Arcadıa Homes kimin Haberi

Arcadıa Homes kimin


Trabzonlu müteşebbisler Alanya’nın turizmde çekim merkezlerinden olan Avsallar’da, rüya gibi bir projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. Trabzonlu işadamları Orhan Kefelioğlu ve ortakları tarafından inşaatına başlanılan ve hızlı bir şekilde devam eden yatırımın temel atma töreni Avsallar’da şantiye alanında çok sayıda davetlinin de katılımı ile geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.  


HERKESİN BİR YAZLIĞI OLSUN 


Trabzonlu işadamları, “Herkesin bir yazlığı olsun” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, “Projemiz bölgemizdeki emsallerine göre daha uygun bütçeli fakat daha donanımlı ve kullanışlı…” ifadelerini kullandı. Projenin ortaklarından Satış Sorumlu Fatih Sözen ile ‘Arcadıa Homes’i konuştuk. Projenin detaylarını kendisine sorduk.. 


RÜYA GİBİ BİR HAYAT  SUNACAĞIZ 


Şehrinizden uzak bir bölgede yatırıma başladınız. Böyle bir projeyi hayata geçirmeye nasıl karar verdiniz? Özellikle bölgemiz insanında Akdeniz veya Ege bölgesinde bir yazlığı olması herkesin hayalidir. Bizlerde ortaklarımız...