29 / 04 / 2024

1000 TL'lik bayram harçlığı ödemesi hakkında flaş açıklama!

1000 TL'lik bayram harçlığı ödemesi hakkında flaş açıklama!

Bayramın yaklaşmasıyla birlikte devletten kimin bayram harçlığı alacağı da merak edilmeye başlandı. Öğrencilerin bayram harçlığı alıp almayacağı merak ediliyordu. Bakanlık tarafından konuya açıklık getirildi.



Emeklilerin her bayramda ikramiye aldıkları biliniyordu. Emekli ikramiyelerinin yanı sıra ev kadınlarına da bayram harçlığı verileceği ifade edilmişti. Ev kadınlarının yanı sıra öğrencilerin de bayram harçlığı alacağı gündeme geldi. 1000 TL olacağı iddia edilen bayram harçlığı hakkında son nokta koyuldu. 

Kurban Bayramı’na kısa bir süre kalırken, öğrenciler de bayram önce 1000 TL’lik bayram harçlığının hesaplara yatırılıp yatırılmayacağını merak ediyor. Özellikle sosyal medya üzerinden çıkan bu haberlerden sonra İçişleri Bakanlığı’ndan bir açıklama geldi.

Emekli vatandaşlara Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda verilen ikramiyelerden sonra öğrencilere de 1000 TL’lik bir bayram harçlığı yapılacağı iddia edilmişti. İddiaların ardından öğrenciler sorularına yanıt aramaya başlarken, İçişleri Bakanlığı bayram harçlığı iddiaları sebebiyle bir açıklama yaptı. Peki, Kurban Bayramı’ndan önce öğrencilere harçlık verilecek mi?


Geri Dön