02 / 05 / 2024

Alanya Belediyesi mahallelerine yeni parklar kazandıracak!

Alanya Belediyesi mahallelerine yeni parklar kazandıracak!

Belde belediyelerinin Alanya Belediyesi'ne bağlanmasıyla mahalleye dönüşen beldelerdeki yarım kalan çocuk parkları, Belediye tarafından tamamlanıyor...



Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni hazırladığı proje ile Oba Mahallesi Karakocalı Caddesindeki yarım kalan çocuk parkında çalışmalara başladı. Hasan Atıcı İlköğretim Okulu'nun güney doğusunda bulunan çocuk parkının, toprak tesviyesi yapılarak bitkilendirme çalışmasına başlandı. Aydınlatma direkleri ve çöp kovalarının da yenileneceği parktaki çalışmalar bitince, park içinde basketbol sahası, yaşam boyu spor alanı, çocuk oyun grubu ve oturma banklarının yer alacağı yeni yüzüyle halkın hizmetine girecek. 



Çalışmalarla ilgili bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, "Belediyelerin birleşme döneminde yarım kalan parkların eksiklerini tamamlayarak halkın kullanımına açmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalarımızı tüm mahallelimizde devam ettireceğiz. Yarım kalan tüm parklan tamamlayıp, eskiyen oyun aletlerini yenileyeceğiz. Ayrıca imar planında park olarak ayrılmış alanlarda da, yeni parklar projelendirip yapımına devam edeceğiz" dedi. 


Haber Alanya


Geri Dön