28 / 04 / 2024

alanya projeleri

alanya projeleri

Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere 5 yıldızlı otel konforunda sosyal tesis inşa ediyor.

Alanya'nın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Alanyalı inşaat sektörü temsilcileri bölgede kentsel dönüşüm ihtiyacı olduğunu belirtti. Merkezdeki binaların yüzde 80'inin 30 yaş üstü olduğunu belirten temsilciler, büyük sürprizler geleceğini söyledi.

Alanya’ya 2 yılda 100 milyon liralık yatırım yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 2 yılda 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, “Alanya’nın önü açıktır” dedi.

Alanya Hizmet Birimi Binası için arsa alanı belirlendi mi?

Yeni Alanya Gazetesi köşe yazarı olan Alper Kutay bugünkü yazısında Mahmutlar Mahallesi'nin muhtarı Ahmet Top ile görüşmesini anlattı. Muhtar Top Alanya'daki projeleri tek tek sıraladı.

Alanya'ya hizmet binası ve kültür merkezi kazandırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya, Alanya Belediyesi ile işbirliğinde bir hizmet binası ve kültür merkezi kazandırmak istediklerini söyledi.

Alanya'ya Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde, Oba Engelsiz Yaşam Merkezi projesini açıklayarak, engelli bireylere ve ailelerine müjde verdi.

Sak Irmağı Park projesinde sona geliniyor!

“Sak Irmağı Park ve Yeşil Alan Düzenlemesi” projesi tüm hızıyla sürüyor. 5615 metrekare alan üzerine kurulacak olan ve içerisinde çocuk oyun alanları, pergole, amfi ve kafeteryanın hizmet vereceği projede tamamlanma aşamasına gelindi.

Alanya'nın çehresi değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı devam eden Dinek ve Alaaddin Keykubat Parkı’nda incelemelerde bulundu. Alanya’nın girişinin bu iki parkla güzelleşeceğini belirten Başkan Yücel, “Alanya’nın çehresini değiştiriyoruz.” dedi.

Lütfi Elvan: Alanya'ya hızlı tren gelecek!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, dünyanın yapamayacağı projeleri yaptıklarını belirterek, "Denizin altından Marmaray'ı getirdik. Abdülhamit'in hayaliydi. 150 yıllık proje" dedi.

Alanya Belediyesi mahallelerine yeni parklar kazandıracak!

Belde belediyelerinin Alanya Belediyesi'ne bağlanmasıyla mahalleye dönüşen beldelerdeki yarım kalan çocuk parkları, Belediye tarafından tamamlanıyor...

Alanya'ya 35 kilometre su hattı yapılacak!

Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney, "Bu yıl içinde Alanya'ya 35 kilometre su, 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Çalışmalarla Okurcalar, Konaklı ve Payallar'daki su sorunu tamamen ortadan kaldırılacak" dedi.

Alanya'nın altyapı sorununa 65 milyon lira yatırım yapıldı!

Doğu ilçelerini ziyaret eden Başkan Menderes Türel, gezisinin son durağı olan ALTSO'da 65 milyon lira yatırım ile Alanya'nın altyapı sorununu 3,5 ayda tamamlayacaklarını belirterek "Alanya artık kokmayacak" dedi.

Hollanda basını Alanya turizmini anlatacak!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı, tirajı yüksek olan kadın, gençlik, ve de turizm dergi editör ve köşe yazarlarından oluşan Hollandalı bir grup basın mensubunu Alanya’ya getirecek.

TUI: Turizmde 2014 rakamları tutturulabilir!

Alanya Tanıtma Vakfı yetkililerinin Hollanda'da görüştüğü TUI yöneticileri, “ 2014’ün rakamsal verileri 2015’ te tutturulabilir ” derken Corendon yöneticileri ise “ Daralma var ” dedi.

Alanya’nın hedefi turist memnuniyeti!

Alanya turizmine etki eden sivil toplum kuruluşları başkanları, Alanya HEP Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi öğretim üyeleri bir araya gelerek turist memnuniyeti oranını yükseltmek için çalışma yaptı.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Alanya'da ulaşıma 56 milyonluk dev yatırım!

Alanya’nın kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen TELEKOM ve Ticaret Lisesi katlı kavşak projeleri temel atma için gün sayıyor.

Alanya'nın teleferik özlemi Mayıs'ta bitiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin devam eden projeleri ve yatırımlarını sahada anlattı. Başkan Yücel, Alanya kalesinin trafik sorununu çözecek tarihi dokuyu koruyacak teleferik projesi için , “Son 30 yılın özlemi inşallah Mayıs'ta bitecek” dedi.

Alanya'daki katlı kavşak projeleri 1 yılda tamamlanacak!

Alanya’nın çöpünden elektrik üreteceklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Geçtiğimiz hafta Alanya’da çöpten elektrik elde edebileceğimiz, çöp çevrim tesisi projemizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız onayladı” dedi. Türel katlı kavşak projelerinin de 1 yılda biteceğini söyledi

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Murat Yücel dükkan projeleri hakkında bilgi verdi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çayarası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, Çayarası’nda yapılacak olan yeni dükkân projeleri hakkında bilgi verdi

Alanya Hizmet Birimi Binası için arsa alanı belirlendi mi?

Yeni Alanya Gazetesi köşe yazarı olan Alper Kutay bugünkü yazısında Mahmutlar Mahallesi'nin muhtarı Ahmet Top ile görüşmesini anlattı. Muhtar Top Alanya'daki projeleri tek tek sıraladı.

Alanya'ya 7 yeni park müjdesi!

Alanya Belediyesi, kente yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Merkez ve mahallelerde 7 bölgeye daha park yapılması için peyzaj projeleri hazırlanıp ihalesi yapıldı.

Alanya Kalesi'ne teleferik ve yürüyen merdiven geliyor!

Alanya Belediyesi, Damlataş'taki Belediye Sosyal Tesisleri'nin yanından Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasında teleferik ve yürüyen merdiven yapımı ve 20 yıl süreyle işletilmesi işini ihaleye çıkardı

Hane, Bade ve My Nar projeleri konfor sunuyor!

Hane, Bade ve My Nar projeleri ile kalitesinden ödün vermeden çalışmaya devam ettiği kanıtlayan Fiyap İnşaat, Narlıdere'nin en güzel manzarasına sahip projeleri arka arkaya sunuyor

Çağlar İnşaat, yurtdışı projeleri için arsa bakıyor!

Çağlar İnşaat kendine hedef olarak Londra başta olmak üzere diğer ülkelerde otel ve rezidans kurmak istiyor. Bu projeleri için arazi bakan Çağlar İnşaat'ın bodrum'da 3 projesi bulunuyor

alanya projeleri Haberi

alanya projeleri

Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere 5 yıldızlı otel konforunda sosyal tesis inşa ediyor. Tesisin temelini atan Başkan Menderes Türel, hizmet sağanağı başlattıkları Alanya’ya 3 yılda ASAT’la birlikte 417 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.


Sosyal projeleri ile Türkiye’ye örnek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Oba Mahallesi’nde Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanına 600 yataklı 4 katlı 24 odalı 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel tesis kazandırıyor. Alanya Sosyal ve Kültürel Tesisleri’nin temeli Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından atıldı. Törene, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı...