02 / 05 / 2024

Alanya'da lüks otellere yoğunlaşılacak!

Alanya'da lüks otellere yoğunlaşılacak!

Alanyalı turizmciler Slovakya 'daki Bratislava Turizm Fuarı 'ndan sevindirici haberle döndü. Fuarda, Antalya ve Alanya 'nın ön plana çıktığı belirtildi. ALTAV temsilcisi turizmci Sabriye Yüksel konuşma yaptı.



Fuarda Alanya'yı tanıtan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) temsilcisi turizmci Sabriye Yüksel, Antalya ve Alanya'nın ön plana çıktığım söyledi. Yüksel, yaptığı görüşmelerde özellikle Kleopatra Plajı, gece kulüpleri, barlar ve tarihi yerler açısından Alanya'nın genç kesim tarafından tercih edildiği bilgisini aldığını belirtti. 



Yüksel, "Bu yıl Slovak turistler daha çok lüks otellere yoğunlaşacak. Kendilerine Gazipaşa- Alanya Havalimanı hakkında istatistiksel ve avantajları hakkında detaylı bilgi verdim" dedi. Alanya'nın son yıllarda hızlı gelişiminin Slovakya'daki turizmcileri memnun ettiğini aktaran Yüksel, Viyana Turizm Ataşesi Songül Camgöz'den aldığı bilgiye göre Slovakya'dan geçen yıl Türkiye'ye 137 bin turist geldiğini kaydetti. Slovakya'nın tanınmış dans okulu Latiniko'nun dansçılarının Alanya standı ziyareti ise renkli görüntülere sahne oldu. DUA Lüks otellere yoğunlaşacak.


Antalya Akdeniz Manşet


Geri Dön