29 / 04 / 2024

Alcesso Erzincan'da ısı yalıtımının önemini anlattı!

Alcesso Erzincan'da ısı yalıtımının önemini anlattı!

Profesyonellerin seçimi Alsecco, 27 Şubat’ta Erzincan Grand Simay Otel’de deneyimlerini mimar, mühendis ve müteahhitler ile paylaşarak, şehirde ve bölgede ısı yalıtımının önemini aktardı.




Alsecco Marka Yöneticisi Gülçin Burunca tarafından yapılan sunumda ısı yalıtımı, enerji kimlik belgesi gibi konular ile birlikte Alsecco'nun ürün gamı hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Seminerde katılımcıların özellikle ilgisini çeken konuların başında; Alsecco'nun distribütörlüğünü üstlendiği Inotec sıva makineleri ve ısı yalıtım sistemlerinde makineli uygulamalar oldu. 


Alsecco Marka Yöneticisi Burunca: "Konvansiyonel sistemler ile 5 usta günde ortalama 250-300 m2 alanın ısı yalıtım sıvasını yapabilmektedir. Inotec sıva makineleri ile yine aynı 5 usta günde 1000 m2'nin üzerinde alanın sıva işlemini tamamlamaktadır." Diyerek İnotec sıva makinelerinin uygulama için önemini aktardı.


Yalıtım uygulamaları konusunda içeriği geliştirilmiş ürünlere önem veren Alsecco, 2012 yılı sonunda lansmanını gerçekleştirdiği yeni dış cephe ısı yalıtım sistemleri Alprotect Carbon ve Alprotect Nova başta olmak üzere yeni kaplama çözümleri ile fark yaratan cepheler sunmaya devam ediyor.



Geri Dön