02 / 05 / 2024

Aldınız aldınız! Bu fiyatlar bugün son! İşte Toyota Corolla Hatchback 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Aldınız aldınız! Bu fiyatlar bugün son! İşte Toyota Corolla Hatchback 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Toyota resmi web sitesi üzerinden Ekim ayı fiyatları üzerinden satış yaptığı Toyota Corolla Hatchback için fiyatların bugün sona ereceğini açıkladı. Aldınız aldınız, bugünden sonra Toyota Corolla Hatchback'in fiyatları güncelleniyor. Peki Toyota Corolla Hatchback fiyatı bugün ne kadar?



Toyota, Corolla Hatchback modeli için Ekim ayı fiyat listesi üzerinden yaptığı satışların bugün sona ereceğini açıkladı. Fiyatlarını güncellemeyen Toyota Corolla bugünden itibaren fiyatların değişeceğini duyurdu. Otomobil sahibi olmak isteyenler aldınız aldınız bugün son gün....

Japon otomotiv devi Toyota’nın en yeni SUV’u olan Corolla Hatchback’in kasım ayı fiyat listesi merak ediliyor. Fakat henüz kasım ayı fiyat listesi güncellenmedi.  Dış tasarımı ve yere daha yakın tasarımıyla Toyota Corolla Hatchback,  sürücülerine geniş bir görüş açısı sunuyor. Toyota Corolla Hatchback; portif görüntüsü, 17 inç alüminyum alaşımlı jantları ve LED farları ile görenleri kendisine hayran bırakıyor.

 Aldınız aldınız! Bu fiyatlar bugün son! İşte Toyota Corolla Hatchback 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Açılabilir panoramik cam tavanı sayesinde gün boyu aydınlık olan Toyota Corolla Hatchback, spor koltuklarıyla da otomobil severlerin beğenisini topluyor. Yakın tasarrufla muadillerinin bir adım önüne geçen Toyota Corolla Hatchback, 1.2 Turbo Dream motoruyla performansında da ödün vermiyor.

7 inç renkli TFT ekran, çift bölgeli otomatik klima, akıllı telefon entegrasyonu(Apple Car Play& Andorid Auto), Toyota touch 2 multimedya sistemi (8 inç ekran), otomatik katlanabilir yan aynalar, LED ön sis farları gibi özelliklerle gelen Toyota Corolla Hatchback, otomatik hız sabitleme sistemiyle sürüşünüze keyif katacak.

TOYOTA COROLLA HATCBACK’İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

Toyota Corolla Hatcback teknik özellikleri bakımından da diğer otomobillerin önüne geçiyor. Toyoto Corolla'nın teknik özellikleri şu şekilde; silindir Hacmi 1490 cc, maksimum Hız 195 km/s, beygir Gücü 116 HP, 0-100 Km Hızlanma 10.0 sn, maksimum Tork 185 Nm, vites Tipi Otomatik, yakıt Türü Benzin / Elektrik, ağırlık(Sürücü Dahil) - kg, uzunluk 4370 mm, genişlik 1790 mm, yükseklik 1460 mm,şehir İçi Ortalama Tüketim 7.1 lt, şehir Dışı Ortalama Tüketim 5.1 lt, karma Yakıt Tüketimi 5.8 lt, bagaj Hacmi 361 lt, yakıt Deposu 50 lt özelliklere sahip.

Peki Toyota Corolla Hatchback fiyatı ne kadar? İşte Toyota Corolla Hatchback 15 Kasım 2022 fiyat listesi..


Geri Dön