30 / 04 / 2024

Alemdar Öztürk 'ten kentsel dönüşüm konferansı!

Alemdar Öztürk 'ten kentsel dönüşüm konferansı!

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı ve AK Parti Ceyhan Belediye Başkan A. Adayı Alemdar Öztürk, ,AK Parti Kadın Kolları 'na "Kentsel Dönüşüm" ile ilgili konferans verdi.




Ceyhan AK Parti Kadın Kollarının talebi doğrultusunda gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren konferansa, Kadın Kolları üyeleri tam kadro iştirak etti. Ceyhan'ın kentsel dönüşümü konusunda teknik bilgilendirme sunumu yapan Başkan Alemdar Öztürk,, "Ceyhan, tarihinde rastlanmamış biçimde imar disiplinsizliğiyle karşı karşıyadır. 

Yetkiler suistimal edilerek kişisel dönüşüm sağlanmaya çalışılmaktadır. Gerekli kanunlar çıktığı halde halen kentsel dönüşüme başlanamamasmm nedeni, beceri zaafiyetidir. 

Türkiye'de pek çok şehirde başlatılan kentsel dönüşümün, kentimizde başlatılmaması için hiç bir mazeret bulunmamaktadır." dedi. 

Toplantıdan sonra istihdam, yatırım ve yerel yönetimler ile ilgili çeşitli soruları da cevap veren Başkan Alemdar Öztürk , isteyenlerle fotoğraf da çektirdi. Alemdar Öztürk ayrıca, bütün kurum, kuruluş ve partilerin talepleri halinde Ceyhan Kent Konseyi olarak bilgi vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi. 


Adalet Gazetesi


Geri Dön