14 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm konferansı

kentsel dönüşüm konferansı

Esenler'de "Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Sürdürebilirlik" konferansı veren Profesör Erik Bichard, "Kentsel dönüşümde insanlara yeni bir ev vermek değil şehirde bütüncül bir değişiklik yapmak, insanların hayat şartlarını iyileştirmek önemli" dedi.

Alemdar Öztürk 'ten kentsel dönüşüm konferansı!

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı ve AK Parti Ceyhan Belediye Başkan A. Adayı Alemdar Öztürk, ,AK Parti Kadın Kolları 'na "Kentsel Dönüşüm" ile ilgili konferans verdi.

Deprem ve Kentsel Dönüşüm konferansı!

Deprem ve Kentsel Dönüşüm konferansı 16 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 13.00 ilâ 18.00 arasında yapılacaktır...

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

İzmir kentsel dönüşüm modeli örnek olacak!

“11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de Alsancak Mimarlık Merkezi Konferans Salonu’nda 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti..

Oktay Öz: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir!

Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapıldı. Konferansta konuşan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, ''Demir ve beton fiyatları çok arttı. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir'' dedi.

Antalya'da kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konferans Salonu’nda İnşaat Mühendisi Murat Yılmaz’ın sunumuyla “Kentsel Dönüşüm” konulu seminer düzenlendi.

Kartal'da kentsel dönüşümün sorunları ve çözümleri konuşuldu!

Kartal Belediyesi, İstanbul’un kentsel dönüşüm sorunlarının ve çözümlerinin tartışıldığı İNDER Kentsel Dönüşüm Çözümleri Konferansı’na katıldı.

Kentsel dönüşümün bilinmeyenleri konuşulacak!

Kentsel dönüşümün bilinmeyenleri konuşulacak Türkiye Müteahhitler Birliği, Urban Land Institute (ULI) Türkiye ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından 8-9 Kasım'da istanbul ve Ankara'da 'Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri' konferansı düzenlenecek

İsmail Hakkı Edebali, İspanya'da kentsel dönüşümü anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İspanya’da 11.’si gerçekleştirilen Uluslararası Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Konferansı’nda Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı!

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı’na katılan Altensis Kurucu Ortağı Emre Ilıcalı, Türkiye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kazandığını belirtti.

Kadıköy'de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği paneli 21 Nisan'da!

"Kadıköy' de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği" başlıklı panel, 21 Nisan 2016 Perşembe günü 09:30 - 13:00 saatleri arasında Kozyatağı Kültür Merkezi Belediye Meclis Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

Çorlu TSO'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 6. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm Toplantısı önceki gün Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Terme'de Kentsel ve Köysel Dönüşüm konferansı düzenlendi!

DenizBank Terme Şubesi'nin organize ettiği "Kentsel ve Köysel Dönüşüm" konulu konferansta Barış Ocak, kentsel dönüşümün Terme'nin doğru ve sağlıklı yapılaşması için çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

kentsel dönüşüm konferansı Haberi

kentsel dönüşüm konferansı

Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi, şehre dair kalıcı çözümler üretmek amacıyla programlarına devam ediyor. Programlar kapsamında İngiltere'den Salford Üniversitesi'nde görevli Profesör Erik Bichard, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde bir konferans verdi. "Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Sürdürebilirlik" konferansına Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Taşçı ve vatandaşlar katıldı. Bichard'ın sunumu, dinleyenlere simultane çeviri ile aktarıldı.


EKONOMİ, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE ÖNEMLİ

Dünyadaki değişime vurgu yapan Erik Bichard, "Dünya tüm alanlarda olduğu gibi sosyal anlamda da değişiyor. Bu değişim esnasında öyle bir şehir ortamı oluşturmak gerekiyor ki, bu değişiklik kabul edilebilir olsun" dedi. Verimlilik, yatırım, maliyet konularının sürdürülebilirlikteki etkilerinden söz eden Bichard, "Ekonomi, sürdürülebilirliğin bir parçasıdır. Sürdürülebilirliği arttırmak için de yeni bir dil kullanmak gerekir" diye konuştu.


İYİ EVDENSE İYİ HAYAT ŞARTLARI

Kentsel dönüşüm ve sosyal sürdürülebilirliğin...