06 / 05 / 2024

Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatı 50 bin TL zamlandı! Stelvio fiyatı ne kadar oldu? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatı 50 bin TL zamlandı! Stelvio fiyatı ne kadar oldu? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye’de satışa sunulan birçok araca olduğu gibi Alfa Romeo Stelvio da zamlardan nasibini aldı. Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatı bu ay tam 50 bin TL yükseldi. Alfa Romeo Stelvio 19 Aralık 2022 fiyat listesini sizin için derledik. İşte ayrıntılar...



Kusursuz İtalyan tasarımı ve üstün özelliklere sahip bir SUV olan Alfa Romeo Stelvio, Aralık ayında 50 bin TL zamlandı. Şık tasarımıyla cezbeden Alfa Romeo Stelvio, birçok farklı işlevi bir arada sunuyor.


Alfa Romeo’nun SUV modeli Stelvio, 20’’ alaşımlı jantlar, kırmızı fan kaliperleri ve Alfa Romeo’ya özgü arka Led farlarıyla farkını belli ediyor.
Alfa Romeo Stelvio, konforlu ve güvenli bir yolculuk için ihtiyaç duyulabilecek her şeyi bünyesinde bulunduruyor.
İç tasarımda alüminyum vites değiştirme kulakçıklarına sahip çok işlevli ısıtmalı sportif deri direksiyon simidi ve orta konsolda kullanışlı bölmeleri ile çok fazla dikkat çekiyor.

Alfa Romeo Stelvio nun fiyatı 50 bin TL zamlandı! Stelvio fiyatı ne kadar oldu? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi


DNA olarak adlandırılan 3 farklı sürüş modu özelliğine sahip olan Alfa Romeo Stelvio’da spor sürüşü için dinamik mod D, standart motor ve vites kutusu tepkisi ve daha konforlu bir süspansiyon ayarı olan doğal mod N, gelişmiş verimlilik için de A modu tasarlandı.
Alfa Romeo Stelvio, Q4 sistemi ile dört tekerlekten çekiş teknolojisi, gerçek çekiş koşullarına ve sürücünün komutlarına göre gerçek zamanlı olarak ön ve arka akslar arasında torku dağıtarak maksimum güvenlikle yüksek performansı birleştirir.

Türkiye’de satışa sunulan birçok araca olduğu gibi Alfa Romeo Stelvio da zamlardan nasibini aldı. Alfa Romeo Stelvio fiyatı bu ay tam 50 bin TL yükseldi. Peki Alfa Romeo Stelvio ne kadar? İşte Alfa Romeo Stelvio 19 Aralık 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön