11 / 05 / 2024

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...



Ali Aydın Pandır, 1956 İstanbul doğumlu olan Ali Aydın Pandır, Avusturya Lisesi’ni 1975'te tamamladı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden 1980'de mezun oldu. 

Profesyonel iş hayatına 1981'de Koç Holding’e bağlı şirketlerde başlayan Ali Aydın Pandır, Tekersan ve Koç Holding Arge’de mühendis, Otokar şirketlerinde Üretim Müdürü görevlerinde bulundu. 

1990'da General Motors şirketine katılarak, sırasıyla GM Türkiye Satış Sonrası Müdürü, Almanya’da Adam Opel şirketi Uluslararası Satış Sonrası Müdürü, Singapur’da GM Asya Pasifik Operasyonları İş Geliştirme Müdürü, Çin’de GM Warehousing Trading Shanghai şirketi Genel Müdürü, Singapur’da GM Asya Pasifik Tedarik Zinciri Direktörü, GM Overseas Distribution Corporation Genel Müdürü ve GM Endonezya Başkanı oldu. 

2007'de katıldığı Fiat-Chrysler şirketi ile Türkiye’ye dönen Pandır beş yıl Tofaş CEO’su, bir yıl Fiat Grubu Türkiye Ülke Başkanı olarak çalıştı ve ardından 2013'te Ereğli ve İskenderun Demir Çelik şirketlerine Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza oldu. 

Ali Aydın Pandır, 2015'teb Mart 2021 tarihine kadar Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmekte olan Murat Gigin'in bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devretmesinin ardından, Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı oldu. 

Pandır, eğitim konusunda yatırımcılık ve çeşitli STK’larda yönetim kurulu üyelik ve başkanlıkları da üstlendi. 

Tekfen Holding A.Ş'nin KAP açıklaması:
16.03.2021 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapmakta olan Ali Aydın Pandır, 31.12.2022 tarihi itibariyle bu görevinden ayrılmıştır.

Gram altının 1.675 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyanın ağzı resmen kulaklarına vardı! Hemen bakın!

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Bu rakamı görenler resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...


Geri Dön