04 / 07 / 2024

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!



ALİ ENVER BAKİOĞLU KİMDİR?

Ali Enver Bakioğlu, 1971 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Yüksek öğrenimini ABD’de gerçekleştiren Ali Enver Bakioğlu, 1995 yılında Rochester Teknoloji Enstitüsü’nün Ambalaj ve Baskı Bilimleri bölümüne girdi ve bu bölümden mezun oldu. BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş 1996 yılı sonuna kadar üretim, ürün geliştirme, teknik satın alma ve pazarlama departmanlarında görev aldı. Bununlar birlikte 1998 - 2001 yılları arasında Bak Ambalaj firmasının Genel Müdürlüğü görevini sürdürdü.

Halihazırda Bakioğlu Holding Ambalaj Grup Başkanı ve Bak Ambalaj San. ile AŞ, Polibak Plastik Film San. AŞ, Enternasyonel Gravür Teknolojisi San. AŞ, birlikte Bareks Plastik Ekstrüzyon San. AŞ şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı; Baksam Metal San. AŞ, Egevizyon Görsel ve İşitsel Medya Yay. AŞ, Baknet İletişim ve Bilgisayar Ür. Pazl. San. AŞ, şirketi ile beraber Baksaş Sigorta Aracılık Hizm. AŞ, Bakiş Yapı İnş. San. AŞ, Baktrans Taşımacılık AŞ, şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyesi’dir. Fleksibıl Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD) Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı görevlerini üstelenmektedir.

ALİ ENVER BAKİOĞLU EVLİ Mİ, BEKAR MI?

Ali Enver Bakioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Ambalaj Meclisi üyeliğini yapmaktadır. Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ESİAD) üyelerinden biridir. Ege Formula Modelcilik Derneği (EFMOD) Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı görevini de yürütmektedir. Bununla birlikte Ali Enver Bakioğlu, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NE ZAMAN KURULDU?

BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, ambalaj malzemeleri imalatı ile uğraşmakta olan Türkiye merkezli bir şirkettir. Bak Ambalaj ne işle uğraşmaktadır? Nestle, Unilever, Danone, Cadbury, Dr.Oetker gibi dünyaca ünlü önde gelen çokuluslu grupların olan küresel markalarına dair esnek ambalaj üretimi gerçekleştirmektedir.


Geri Dön