09 / 05 / 2024

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.



1994 senesinde üretim ve satış icraatları birbirinden ayrıldı. Bu bağlamda Aksa Jeneratör hizmete girdi. Daha sonra Aksa Satış ve Pazarlama A.Ş. icraata alındı.

Akabinden Kazancı Holding adı tescillendi. Aileye ait şirketler 1994’te Kazancı Holding çatısı altında cem olundu. Üretiminin %50’sinden daha çoğunu 100 ülkeye ihraç eden şirketin 12 ülkede ofisleri var.

Holding 2000’li senelerde tarım ve turizm sahalarında türlü yatırımlar yaptı.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa 2009’un Ağustos ayında global manada en büyük doğalgaz firması Rus Gazprom’la gaz ithalatı protokollerine de imza atmıştı. Rusya Başbakanı Vladimir Putin ile gelen ekip Gazprom idarecileriyle bir tek Aksa enerji yetkilileri görüştü.

Evli olan Ali Metin Kazancı'nın Mehmet ve Şaban Cemil adında 2 tane erkek çocuğu olan. Ali Metin Kazancı Forbes'in en zengin 100 Türk 2013 isimlerinde 1.300 milyon dolar servetiyle 22. sırada yer almıştır.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?


Geri Dön