14 / 05 / 2024

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...



ARZUM’UN TÜRKİYE’DE TANINMASINDA ÖNEMLİ ROL OYNADI

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Kolbaşı Arzum’un Türkiye’de tanınmasında aktif rol aldı. Bunun yanı sıra, şirketin bayi ağının oluşturulmasında da rolü büyük oldu.

Ali Osman Kolbaşı, halen Arzum Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine başarı ile devam ediyor.

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

ARZUM HAKKINDA

1950’li senelerin ilk dönemlerinde Kazım Kolbaşı, Kemal Kolbaşı ve İbrahim Kolbaşı tarafından temelleri atılan ve 1966 senesinde yerli bir marka olarak faaliyetine başlayan Arzum, 50 seneyi aşkın köklü tarihi ile birlikte Türkiye’de yüksek marka bilinirliğine ve hane penetrasyonuna ulaştı. Bununla birlikte, başarısını kısa sürede uluslararası alana taşıdı.

50 seneyi aşkın yolculuğunda inovasyon ve dizaynı odağına alarak ortaya koyduğu ürünler ile beraber insanların hayatına kolaylık sunan Arzum, paydaşlarına en fazla değeri yaratmayı hedefleyen ödüllerle özdeşleşerek, samimi ve bunun yanı sıra güvenilir bir marka olarak kendini kanıtladı. Aynı zamanda, küresel çapta milyonlarca konuta ulaşmayı başaran Arzum, global bir marka olmak için yoluna emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyor.

Deneyimi ile insanlara en iyi teknolojiyi ulaştırmayı ilke haline getiren Arzum, yenilikçi yaklaşımı ile birlikte Türkiye’de kendi alanında pek çok ilke imza attı. Markalı ilk ütüyü 1967 senesinde ve ilk mekanik süpürgeyi 1968 senesinde üreten bu şirket, ilk Türk malı mutfak robotunu da 1991 yılında üreterek kendi alanındaki teknolojik gelişmenin adeta öncüsü oldu.

Arzum, hâlâ en iyi teknolojiyi insanlara ulaştırmaya ve bu sayede insanların hayatına dokunmaya devam ediyor.

Yasemin Rezan Kolbaşı hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı?

Av. Tolunay Toybukoğlu ne zaman doğru? Nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı?

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu? Ne zaman fahri başkonsolos oldu?


Geri Dön