29 / 04 / 2024

Alkan Mermer ve Granit A.Ş 40.yılını kutluyor!

Alkan Mermer ve Granit A.Ş 40.yılını kutluyor!

Aralarında Başbakanlık binasının da bulunduğu çok sayıda modern yapının mermer üretimini yapan Alkan Mermercilik 40. Yılını kutluyor. Alkan Mermer ve Granit A.Ş 40. yılına özel etkinlik düzenliyor...



Aralarında Başbakanlık binasının da bulunduğu çok sayıda modern yapının mermer üretimini yapan Alkan Mermercilik 40. Yılını kutluyor. 1974 yılında 74 metrekarelik küçük bir atölyede başlayan üretim hattını bugün 9 dönümlük devasa bir komplekse dönüştüren Sezai Alkan ve Musa Alkan 40. Yılını 13 bin metrekarelik yeni fabrikada sürdürmeye hazırlanıyor. Türk mermerini dünyanın pek çok ülkesinde zirveye taşıyan Sezai Alkan ve Musa Alkan, doğal taş işlemeciliğinde devasa yatırımların aranan ismi olmayı başardı. 40. Yıl kutlamalarını Ottoman Organizasyon'un düzenlediği etkinliklerle kutlayan Alkan Mermer ve Granit A.Ş Amerika ve Rusya Başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde sanatsal değeri yüksek yapılar için Türk mermeri üretti. 


Alkan Mermercilik dünya jet sosyetesinin gözde mekanlarını süsleyen granit malzemelerin işlenmesinde önemli rol oynadı. Hilton Otel, Hyatt Regency, Sheraton, Prenciess, Conrad, Radisson Sas, Les Ottomans, Asteria, Kybele, Marriot, Edition, The Marmara, Lotte, Divan, Moon Day, JW Marriot gibi otellerin ABD, Rusya, Almanya, Ukrayna, Azerbaycan, Türkmenistan, İsrail gibi ülkelerin tesislerinde kullanılan mermerleri üreten Alkan Mermercilik A.Ş. yüksek prestijli yapılarda Türkiye'nin gurur oldu.


Hürses


Geri Dön