09 / 05 / 2024

Alman devi Türkiye'yi seçti! İzmir'de üretim yapılacak

Alman devi Türkiye'yi seçti! İzmir'de üretim yapılacak

30 yılı aşkın süredir Türkiye'de madeni yağ üreten TotalEnergies Turkey Pazarlama, Alman beton firması Putzmeister Türkiye ile SANY Orijinal Yağlarının üretimi için üç yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı. İşte tüm detaylar...



TotalEnergies, Kanada'daki varlıklarını 4,55 milyar dolar karşılığında Suncor Energy'ye satacağını bildirdi. TotalEnergies'ten yapılan açıklamaya göre, şirket Kanada'daki varlıklarını satma planını duyurması sonrasında Suncor Energy'den gelen teklifi kabul etti. Suncor Energy, TotalEnergies EP Canada Ltd. şirketinin tüm hisselerini 4,1 milyar dolar nakit ödeme ve maksimum 450 milyon dolara ulaşacak ek ödemeler karşılığında devralacak.

Devir işlemlerinin yılın üçüncü çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. TotalEnergies ayrıca bu yılki nakit akışının en az yüzde 40'ını hissedarlarına dağıtacağını bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön