05 / 05 / 2024

Almanya operasyonlardan elde edilen kripto paraları nakite çevirdi!

Almanya operasyonlardan elde edilen kripto paraları nakite çevirdi!

Almanya, bu yılın başlarında uyuşturucu kaçakçılarından ele geçirilen kripto paraları bir banka ile anlaşarak nakite çevirdi. 



Almanya, bu senenin başlarında uyuşturucu kaçakçılarından ele geçirilen 100 milyon euro değerindeki kripto parayı bir banka aracılığıyla nakit paraya çevirdi. Sputniknews'te yer alan habere göre; Frankfurt Savcılığı söz konusu kripto paralar, bir bankayla yapılan iş birliğiyle satıldı ve Hessen bölgesel yönetiminin hesaplarına aktarıldığını açıkladı. 

Bankayla beraber çalışan savcılık, 'kripto varlıkları normal piyasaya geri kazandırmanın yasal olarak güvenli bir yolunu' bulduklarını söyledi. 

Almanya operasyonlardan elde edilen kripto paraları nakite çevirdi!

Savcı Jana Ringwald, operasyonda Bitcoin ile beraber 9 farklı kripto paranın satışının gerçekleştirildiğini dile getirdi. Kripto paralar, uyuşturucu ticaretine karışan 3 kişinin hedef alındığı geniş çaplı bir operasyonda ele geçirilmişti.

Kripto para dolandırıcılıkları soğuk cüzdana talebi artırdı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön