03 / 05 / 2024

Zenginlerin yeni gözdesi kripto paralar!

Zenginlerin yeni gözdesi kripto paralar!

385 şirketin katıldığı ankete göre, 2020'de kripto yatırımlarından elde edilen ortalama net getiri yüzde 40 olarak belirlendi. Campden Wealth Araştırma Direktörü Rebecca Gooch ise “Varlıklı ailelerin yatırımlarını yöneten ofisler yavaş yavaş kripto para yatırımına başladı” açıklamasında bulundu.



Deloitte, Raffles Family Office, Royal Bank of Canada ve Campden Wealth’ın çarşamba günü ortak şekilde yayımladıkları araştırma raporuna göre, ultra varlıklı ailelerin Kuzey Amerika’daki yatırım ofislerinin üçte birinin kripto para yatırımı gerçekleştirdiği belirtildi. 

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; küresel olarak 385 şirketin katıldığı ankette, 2020'de kripto yatırımlarından elde edilen ortalama net getiri yüzde 40 olarak belirlenirken, ankete katılanların dörtte biri Bitcoin pozisyonlarını artırmayı planladıklarına vurgu yaptı.

Zenginlerin yeni gözdesi kripto paralar!

Londra’daki Campden Wealth Araştırma Direktörü Rebecca Gooch, “Varlıklı ailelerin yatırımlarını yöneten ofisler yavaş yavaş kripto para yatırımına başladı.” diye konuştu. Ankete katılım gösteren yatırım ofislerinin ortalama 1,1 milyar dolarlık varlıklarının yalnızca yüzde 1’i kripto para piyasalarında yer alıyor.

Kripto paralarda kaçış başladı mı?

Bitcoin 75 bin doları geçecek mi?

Bitcoin'in mucidi dünyanın en zengin 15’inci insanı oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön