26 / 07 / 2024

Altın alacaklara İslam Memiş’ten uyarı! Altın bu tarihi sakın kaçırmayın!

Altın alacaklara İslam Memiş’ten uyarı! Altın bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kahramanmaraş'ta yaşanan korkunç depreminden sonra piyasaları değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, birtakım önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Tüm ülkeyi derinden etkileyen Kahramanmaraş depreminden sonra piyasalarda hareketlilik başladı. Vatandaşlar hangi emtiaya yatırım yapacağını bilemezken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten üst üste uyarılar geldi. 'Yazmak bugün çok zor' diye konuşan İslam Memiş, altın alacakları uyardı. Altın için o tarihi işaret eden İslam Memiş, yatırım yapacaklar için açıklamalarda bulundu. Bu tarihi kaçıran yandı.

ALTIN ALACAKLAR AMAN DİKKAT! BU TARİHLERDE UÇUŞA GEÇECEK!

Vatandaşlara uyarıda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Acele edin' dedi. Altın için alım fırsatının doğduğunu dile getiren İslam Memiş, tarih vererek fırsatları açıkladı. O zaman altın alanlar köşeyi döndü. Altın yorumları ile bilinen ünlü ekonomist İslam Memiş, borsada geçtiğimiz hafta yaşanan teknik düzeltmenin sonuçlarının kaçınılmaz olduğunu ifade etti. BİST 100 endeksinde yaşanan gerileme ile insanların borsaya olan güveninin sarsıldığını söyledi. İslam Memiş, vatandaşların altına yönelmeye başladığını dile getirdi.

SON FIRSAT!

'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna cevap veren İslam Memiş, Altılı Masanın adaylarını açıklayacağı tarihe kadar altının alınabilir olacağını duyurdu. Aynı zamanda gelen açıklamaların ardından altın fiyatlarının şiddetli bir şekilde yükseleceği kaydetti.

"1200 TL'Yİ AŞACAK"

Aylar öncesinden 2023 fiyat tahminlerine devam eden İslam MEMİŞ, tahminlerinin hala geçerli olduğunu, altın fiyatlarının bu hafta itibariyle 1200TL ve üzeri rakamlarla işlem göreceğini söyledi. Borsada Mart ayından itibaren toparlanmalar olacağını bununla birlikte bu süreçten sonra da altın fiyatlarının yükseleceğini dile getiren İslam MEMİŞ, elinde nakit tutanların altına yatırım yapması tavsiyesinde bulundu. Piyasanın yükselişi ile birlikte altına eşlik edeceğini söylediği gümüşe yatırım yapmanın da iyi bir seçenek olabileceğini açıkladı.

Kirada oturan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kredi borç olanlar oh diyecek! Milyonlarca kişinin borcu ertelendi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön