30 / 04 / 2024

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş'ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş'ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

Bankalarda altını ve parası olanlar için piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika tahmini geldi. Peki İslam Memiş yatırımcılara hangi uyarıları yaptı? İşte merak edilen soruların yanıtları...



Bankalarda altını ve parası olanlar için piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika tahmini geldi. Yaptığı açıklamada dolar ve euro konusunda 'uyanık olun' diyen İslam Memiş, dijital hackerlar konusunda vatandaşa 'şifrelerinizi yenileyin' dedi.

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

 Peki İslam Memiş yatırımcılara hangi uyarıları yaptı? İşte merak edilen soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön