17 / 05 / 2024

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş'ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş'ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

Bankalarda altını ve parası olanlar için piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika tahmini geldi. Peki İslam Memiş yatırımcılara hangi uyarıları yaptı? İşte merak edilen soruların yanıtları...



BU TUZAĞA KARŞI UYANIK OLUN

Yaptığı açıklamada önemli olanın miktarları artırmak olduğunu dile getiren piyasa kahini İslam Memiş, yıl içindeki ya da ay içindeki dalgalanmaların değil, miktar üzerinden emtia artırmanın daha önemli bir karar olduğunu düşündüğünü kaydetti.

Yaptığı açıklamada dijital hackerların türeyeceğini dile getiren ve bu konuyla ilgili de önemli açıklamalar yapan İslam Memiş,  artık dijital hackerlerın savaşlarına hazırlıklı olunması gerektiğini söyleyerek, bundan sonraki süreçlerde bütün sosyal medya hesaplarında ve televizyonlarda dünyanın hackerların savaşını konuşacağını kaydetti. 

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

Fabrikalara, özel gizli bilgisi olan şirketlere, bankaların sistemlerine büyük bir operasyon yapılacağını dile getiren İslam Memiş, hackerların saldırısıyla korku ve paniği pompalayacaklarını kaydederek, şu mesajı vereceklerini dile getirdi:" Varlıklarınız güvende değil. Hackerler bankalardan rüşvet alarak bundan vazgeçebilir" dedi.

ŞİFRELERİNİZİ MUTLAKA YENİLEYİN

Yaptığı açıklamada özellikle vatandaşların bazı konularda duyarlı olması gerektiğini dile getiren İslam Memiş, sosyal medya hesapları, bankacılık uygulamaları ve bütün uygulamalarda mutlaka şifre yenilemeye gidilmesi gerektiğini kaydederek, bu yeni şifrelemenin mümkün olduğunca karışık, zor ve güvenilir olması gerektiğini dile getirdi. İslam Memiş, " Bu yüzden tüm sosyal medya hesaplarınızdaki şifrelerinizi yenilemenizi tavsiye ederim" dedi.

'Dolar almayın' diyen İslam Memiş tarih verdi! Elinde dolar olanlar dikkat! O gün tufan kopacak...

Dolar fırladı! Kasırga geliyor! Hemen altın ve bunlardan alın...

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer'den şok eden açıklama! Yıl sonu için öyle bir rakam verdi ki duyanın dudağı uçukladı

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön