17 / 05 / 2024

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş'ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş'ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

Bankalarda altını ve parası olanlar için piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika tahmini geldi. Peki İslam Memiş yatırımcılara hangi uyarıları yaptı? İşte merak edilen soruların yanıtları...



Medyatava'da yer alan habere göre, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten tüm vatandaşları ilgilendiren bazı uyarılar gedl. Yaptığı açıklamada bankada yatırımı olanları yakından ilgilendiren açıklamalar yapan İslam Memiş, 'kur tuzağına karşı uyanık olunması gerektiğini söyleyerek, şifrelerin yenilenmesi gerektiği ile ilgili olarak bazı tavsiyeler verdi.

Vatandaşlara 'varlıklarınıza sahip çıkın' diyerek seslenen  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hackerların savaşına karşı da önemli uyarılar yaptı. Yaptığı açıklamada Amerika'da enflasyon verisinin yüzde 9,1 olarak açıklandığını ve 41 yılın zirvesinde olduğunu söyleyen İslam Memiş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen enflasyon rakamları yükselmeye devam ettikçe küresel piyasalardaki bozulmaların süreceğini söyledi.

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

Yaptığı açıklamalarda, "Uyarılarım vardı. Amerika'daki enflasyon rakamı yüksek gelince ister istemez değerli metallerde, kripto para piyasasında ve borsalarda bir baskılanma söz konusu." diyen İslam Memiş, Amerika Merkez Bankası FED 75 baz puanlık faiz artırma beklentisinin devam ettiğini de kaydetti.

Resmi YouTube kanalında gündemle ilgili önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, verilerden sonra emtialardaki düşüşlerin kalıcı  olmadığını söyleyerek, koca bir manipülasyon var, koca bir soygun olduğunu söyledi. 

"Varlıklarınıza sahip çıkın. Bırakın satmayı artırmaya devam edin. Şu anda küresel piyasalarda soygun piyasayı var." diyen İslam Memiş, altın ve gümüşün baskılandığını söyleyerek, dünya ekonomilerinin iyi bir yere gitmediğini dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön