02 / 05 / 2024

Altın alanlar, satanlar panik içinde! Altın düşüyor! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında flaş gelişme

Altın alanlar, satanlar panik içinde! Altın düşüyor! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında flaş gelişme

Altın fiyatları, haftanın başından itibaren hızla yükselişe geçti. Ons altın 1730 seviyelerini geçerken altın fiyatları fırladı. Fakat dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra altın fiyatları hızla düştü. Altın alanlar, satanlar bu düşüş karşısında panik oldular.



Altın fiyatları, haftanın başından itibaren hızla yükselmeye başladı. Altının onsu 1730 doları geçerken gram altın fırladı. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını araştırırken cuma günü açıklanan ABD tarım dışı isrihdam verileri altın fiyatlarının düşmesine neden oldu.

Bu durum bilezik fiyatlarını da etkilerken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında flaş gelişmeler yaşandı. Milyonlarca kişi altın bilezik fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatı kaç TL? İşte 8 Ekim 2022 altın bilezik fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön