30 / 06 / 2024

Altın almadan önce bu habere bakın! En çok bu kazandırıyor!

Altın almadan önce bu habere bakın! En çok bu kazandırıyor!

Sivas'ta kuyumculuk işiyle uğraşan Tayyib Urfan, vatandaşlara çekme altın almaları için çağrı yaparak, bu şekilde en yüksek karı elde edeceklerini söyledi.



YATIRIM İÇİN EN UYGUNU!

Urfan, altın bozdurma sürecinde makas aralığının daha düşük olduğunu belirterek şunları vurguladı: Bozdururken 10-15 TL aralığında bir makas bulunuyor. Bu, en iyi yatırım için altındır. 24 ayar saf altın olduğunu söyleyebilirim. Meslektaşlarımızın da bildiği gibi, Türkiye'de ve dünyanın diğer bölgelerinde 24 ayar saf altın tanınmış ve istenilen her yerde bozdurulabilir. Altın olmadığını iddia edenlere vatandaşlarımız kulak asmasın. Bu gerçekten kazançlı bir altın türü olan 24 ayar saf altındır.

Altın almadan önce bu habere bakın! En çok bu kazandırıyor!

İSTENİLEN GRAMAJDA VERİLİYOR!

Vatandaşlar talep ettiği miktarda çekme altın temin ettiklerini belirten Urfan, kesme altın ile ilgili şu bilgileri verdi:

Urfan, bu altınların silindirden geçirilerek elde edildiğine dikkat çekerek, vatandaşların belirli bir gram miktarı almak isteyebildiğini aktardı. Ayrıca altınların kesilerek verildiğini ifade etti. İsteyenlere 1 gram, 5 gram, 20 gram, 50 gram hatta 1 kilogram gibi istedikleri miktarda altın kesilip verilebiliyor. Bu şekilde çekme altınlar, silindirden geçirilerek temin ediliyor. Paketli altınlarla karşılaştırıldığında 10 ila 15 TL arasında bir fiyat farkı bulunuyor. Kesme altınlar daha düşük makas aralığına sahip olduğu için daha yüksek kazanç sağlıyor. Bu bilgilerle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için 24 ayar saf kesme altın temin edebilirler.

Dolar ve altın roket gibi fırlayacak! O tarih ve saate çok dikkatli olun! Hemen bakmayan, sonra bin pişman olur!
Ekonomi Uzmanı Hatice Kolçak'tan açtı ağzını yumdu gözünü: Dolar 25 TL'ye zıplayacak, altın da tam bu kadar olacak!
Gram altın 2 ay sonra 1.700 TL olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!

Geri Dön