30 / 06 / 2024

Altın almadan önce bu habere bakın! En çok bu kazandırıyor!

Altın almadan önce bu habere bakın! En çok bu kazandırıyor!

Sivas'ta kuyumculuk işiyle uğraşan Tayyib Urfan, vatandaşlara çekme altın almaları için çağrı yaparak, bu şekilde en yüksek karı elde edeceklerini söyledi.



Sivas'ta kuyumculuk yapan Tayyib Urfan, uzmanların altın yatırımcılarına daha fazla kazanmaları için 24 ayar saf çekme altını önerdiğini belirtiyor. "Kesme altın, 24 ayar saf altındır. Paketsiz şekilde silindir şeklinde çekilir. Paketli olanları da mevcuttur ve bunların kayıpları daha azdır," dedi.

Altın almadan önce bu habere bakın! En çok bu kazandırıyor!

VATANDAŞ ÇEKME ALTINDAN BİR HABER!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tayyib Urfan, Sivas'ta kuyumculuk yapan biri olarak, çekme altının diğer altın türlerine göre daha avantajlı olduğunu ve vatandaşların bunu pek bilmediğini ifade ediyor.

Urfan, 24 ayar saf altın olan kesme altını açıklarken şunları söylüyor: "Kesme altın, paketsiz halde silindir şeklinde çekilen 24 ayar saf altındır. Elbette paketli olanları da mevcuttur ve kayıpları daha azdır. İki türün de kazancı aynıdır, ancak çekme altın paketli olanlara göre daha avantajlıdır. Maalesef vatandaşlarımız bunu pek bilmiyor. Çünkü bunlar daha çok bilezik atölyelerinde kullanılır ve yaygın olarak bilinmez. Vatandaşlarımızın gerçek karı ve kazancı, çekilmiş altında olacaktır."


Geri Dön